Ο «τραγικός πατέρας» δεν παύει να… διχάζει!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 05.03.2017)

Αντί να θρηνεί μιλάει, ή μάλλον παραμιλάει ο γνωστός πλέον στο πανελλήνιο Υπάτιος Πατμάνογλου, σύζυγος και πατέρας του τραγικού δυστυχήματος με την φονική Πόρσε που σκόρπισε τον θάνατο την μαύρη Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

«Εθισμένος» πλέον στην δημοσιότητα δεν παύει να την «απολαμβάνει» σε σημείο μάλιστα που αν πληκτρολογήσεις το όνομά του στην μηχανή αναζήτησης της Google θα σου το βγάλει πρώτο.

Γιατί όμως είναι «εθισμένος» στην δημοσιότητα;

Θα επικροτούσαμε την συμβολή του στην ενημέρωση προς αποφυγήν παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών, όπως του νεαρού οδηγού της Πόρσε, ο οποίος θεώρησε ότι ο δρόμος τού ανήκε και τον χρησιμοποίησε για τά απωθημένα του τρέχοντας με 250χιλ. την ώρα, με αποτέλεσμα να παρασύρει στον θάνατο τέσσερις ζωές συμπεριλαμβανομένης και της δικής του.

Υπάτιος Πατμάνογλου

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου λοιπόν, όπου βρεί «πένα», μικρόφωνο ή κάμερα, δεν παύει να διαλαλεί το ίδιο «κλισέ», ότι δηλαδή συγχωρεί τον νεαρό οδηγό, υιό του Mr. Jumbo, που σκότωσε την γυναίκα του και το παιδί του. Πότε λέει πως δεν κατάλαβε στην αρχή τί συνέβη, πότε λέει πώς αμέσως το κατάλαβε, και σε πρόσφατη δήλωσή του είπε το τραγικό: «Τον υπαίτιο τον συγχώρεσα την ίδια στιγμή, γιατί ήξερα ότι δεν είχε καμία πρόθεση. Και εγώ στα νιάτα μου έτσι θα έτρεχα»!

Πότε παλικάρι μου πρόλαβες και τον συγχώρεσες «ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ» και ήξερες «ότι δεν είχε καμία πρόθεση»; Δεν είχες χρόνο να θρηνήσεις τους δικούς σου και βρήκες αμέσως χρόνο να συγχωρέσεις τον υπαίτιο; Εκτός εάν θέλεις να περάσεις κάποιο «μήνυμα» στον πατέρα Mr. Jumbo!

Δεν καταλαβαίνεις «τραγικέ» πατέρα, ότι, η στάση σου αυτή και η εμμονή σου στο να μιλάς δίχως να σκέφτεσαι κάνει κακό παρά καλό; Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι με τέτοιες δηλώσεις παρακινείς και άλλους νέους να επαναλάβουν το ίδιο; Τί θα πεί «Και εγώ στα νιάτα μου έτσι θα έτρεχα»; Άρα και εσύ θα γινόσουν εγκληματίας δίχως να σε νοιάζει! Είναι σαν να λές ότι, και να τρέχουν οι νέοι με τέτοιες ταχύτητες (όπως θα έκανα και εγώ) και να σκοτώνουν ανθρώπους, δεν είναι και τόσο κακό, διότι νέοι είναι, όπως «και εγώ στα νιάτα μου έτσι θα έτρεχα».

Κλείστο τουλάχιστον το στόμα σου ή ας βρεθεί κάποιος συγγενής των αδικοχαμένων να σε σταματήσει επιτέλους. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά διότι δεν θέλουν πολύ οι ανεγκέφαλοι νεανίσκοι με ακριβά (των φραγκάτων πατεράδων τους) και γρήγορα αυτοκίνητα να εγκληματήσουν στην άσφαλτο γνωρίζοντας ότι κάποιος «Υπάτιος» (ή μάλλον Υπαίτιος) θα βρεθεί να τους… συγχωρέσει!!!

Δέν ξέρω εάν θα είχες το θάρρος (ή το θράσος) να σταθείς μπροστά στο φέρετρο της γυναίκας σου και του γιού σου, και να τους πείς: «και εγώ στα νιάτα μου έτσι θα έτρεχα»!!!

Ειλικρινά όλοι μας συλλυπούμαι στον χαμό των δικών σου (και των άλλων δύο οικογενειών), όμως, ναί μέν πήρες φίλε Υπάτιε αρκετούς με το μέρος σου αλλά πολύ περισσότερους τους έκανες να σε αντιπαθήσουν, όπως αντιπαθούν όσους μιλούν πρίν περάσουν τα λόγια τους από το μυαλό τους.

Θα περιμέναμε το μήνυμα σου πρός τους νέους «εν δυνάμει οδικούς εγκληματίες» να είναι «…εγώ στα νιάτα μου έτσι ΔΕΝ θα έτρεχα»!!!

«Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ»

«SPEED KILLS»

(Φωτογραφίες και βίντεο από το ελεύθερο διαδίκτυο)

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο