Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001 ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕ ΤΟ… 2008!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(09/10/2018)

 

Ξεσκεπάζονται συνεχώς οι Αμερικανοί για το φιάσκο του δήθεν τρομοκρατικού κτυπήματος στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Τότε όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ έδειχναν ώς εγκέφαλο τού τρομοκρατικού κτυπήματος τον Μωχάμετ Άττα (Muhammad al-Amir Al-Sayyed Awad’ Atta) ο οποίος ήταν μέσα στο ένα εκ των δύο αεροπλάνων που έπεσαν στο εμπορικό Κέντρο τού Μανχάταν.

Ο Μωχάμετ, υποστήριξαν οι Αμερικανοί, ότι, σκοτώθηκε μαζί με όλους τους άλλους τρομοκράτες κατά την πρόσκρουση του αεροπλάνου στους πύργους. Μάλιστα, παρά του ότι ΔΕΝ βρέθηκαν συντρίμμια πραγματικού αεροπλάνου, εκτός ενός κινητήρα που πιθανότατα τοποθέτησαν εκεί οι Αμερικάνοι, δεν απόμεινε τίποτα παρά μόνο στάχτη!

Ώ του θαύματος όμως, οι Αμερικάνοι έδειχναν στα κανάλια τα διαβατήρια των τρομοκρατών που βρέθηκαν άθικτα μέσα στα συντρίμμια!!!

Πολλά ρεπορτάζ και αναλύσεις έγιναν για την απάτη τής 11ης Σεπτεμβρίου υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό ήταν σχέδιο και εκτέλεση Αμερικανών και Ισραηλινών όπου εκ των έσω ενήργησαν ρίχνοντας τους δίδυμους πύργους και κατηγόρησαν ώς τρομοκράτες τον Μπίν Λάντεν και το σινάφι του για να μπορούν οι Αμερικανοί να εισβάλουν στο Αφγανιστάν.

Τον Μπίν Λάντεν, χρόνια αργότερα, υποστήριξαν οι Αμερικανοί ότι σε μια επιχείρηση στο Πακιστάν τον βρήκαν και τον σκότωσαν. Ποτέ όμως δεν έδειξαν το πτώμα του ενώ έδειξαν ένα κουφάρι τυλιγμένο σε σεντόνι που το πετούσαν στην θάλασσα από αμερικανική πολεμική φρεγάτα. Μια φωτογραφία τού Λάντεν που δημοσίευσαν οι Αμερικανοί και τον έδειχνε νεκρό, αποδείχθηκε αργότερα ότι δεν ανήκε στον αρχιτρομοκράτη αλλά σε κάποιον άλλον με συνέπεια να ζητήσουν συγνώμη. Αυτοί είναι οι Αμερικάνοι…!

Έρχεται τώρα ένα δημοσίευμα από την Αιγυπτιακή εφημερίδα «Egyptian Daily» να υποστηρίξει με έγγραφο τού Αιγυπτιακού Υπουργείου Εσωτερικών, ότι ο Μοχάμεντ ‘Αττα, ένας από τους δράστες των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, πέθανε μυστηριωδώς το έτος 2008, επτά χρόνια δηλαδή μετά από τον πρώτο του… «θάνατο», όπως οι Αμερικάνοι υποστήριξαν και διέδωσαν.

Το Αιγυπτιακό Υπουργείο Εσωτερικών, αναφερόμενο στον μυστηριώδη θάνατο τού Μωχάμετ το 2008, υπονοεί την ενδεχόμενη συμμετοχή των Ισραηλινών δυνάμεων τής Mossad και του αμερικανικού FBI στη δολοφονία του και υποστηρίζει ότι ο Μωχάμετ Άττα δεν έλαβε μέρος στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο World Trade Center (Δίδυμοι Πύργοι). Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι, ανακάλυψαν την ύπαρξη του Μωχάμετ οι Αμερικανοί και τον έβγαλαν από την μέση 7 χρόνια μετά την… αλλαγή τής Ιστορίας.

Κατά τ’ άλλα, αρκετοί ανά τον κόσμο αρνούνται να δεχτούν την αμερικανική συμμετοχή στις τρομοκρατικές αυτές επιθέσεις παρά την πληθώρα των αποδείξεων, ακολουθώντας το αρχαίο γνωμικό τού Αριστοφάνη: «Οὐ γὰρ πείσεις, οὐδ’ ἢν πείσῃς».

Το έγγραφο τού Αιγυπτιακού Υπουργείου Εσωτερικών για τον θάνατο τού Μωχάμετ ‘Αττα το 2008

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από:

memri.org

freespeechtime.com

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο