ΠΑΓΙΔΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (06-05-2021).

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ:

Συχνά αντιδρούμε για κάποια προϊόντα που αγοράζουμε από το διαδίκτυο και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά δυστυχώς συνεχίζουμε τις αγορές μας.

Μόλις παρέλαβα ένα μηχάνημα σπρέι βαψίματος από το Katabra.gr” και θέλησα να το δοκιμάσω. Πέραν του ότι το κουτί του ήταν τσακισμένο και κακοποιημένο, αυτό που παρατήρησα ήταν ο υπερβολικός θόρυβος του κινητήρα όταν μπήκε στο ρεύμα. Θόρυβος που χρειάζεσαι ωτοασπίδες για να εργαστείς μ’ αυτό!

Πέραν τούτου, σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα ζεσταίνεται το μηχάνημα τόσο πολύ που αδυνατείς να το κρατήσεις στο χέρι με κίνδυνο… «εγκαύματος». Τα εισαγωγικά για να δείξω την κατάσταση του μηχανήματος.

Σημ:. Πείραμα στο YouTube για την υπερθέρμανση αυτού του προϊόντος, έδειξε έως και 80 βαθμούς Κελσίου! Χρειάζονται περισσότερα σχόλια;;;

Στην παραγγελία η “Katabra.gr” δίνει ως δώρο και μια σειρά από 6 πινέλα. Παρέλαβα μόνο 3 πινέλα και μιλώντας τηλεφωνικά με την εταιρία μου είπαν ότι τα πινέλα είναι τρία (3) και θα το αλλάξουν από την ιστοσελίδα τους.

Επειδή το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της διαφήμισης, ζήτησα να το επιστρέψω και η απάντηση τους ήταν πως δεν γίνεται εφόσον το χρησιμοποίησα, δηλαδή το έβαλα στην… πρίζα!!! Εξάλλου, μου είπαν, δεν το κατασκευάζουν οι ίδιοι αλλά η εταιρία απ’ όπου το προμηθεύονται και αυτοί. Κατά συνέπεια μήπως αποποιούνται τυχόν ευθύνες ελαττωματικού προϊόντος;;;

Για το θέμα που ζεσταίνεται υπερβολικά το μηχάνημα, και δεν μπορεί κάποιος να δουλέψει με αυτό, μου συνέστησαν κάτι που μόνο κλαυσίγελο προκαλεί!!! Να το δουλεύω 2 ή 3 λεπτά και να σταματώ ώσπου να κρυώσει, δηλαδή παύση 10 λεπτών και μετά να αρχίζω και πάλι. Αυτά μου είπαν από την “Katabra.gr” για να αποφύγουν την επιστροφή του προϊόντος.

Επόμενο είναι ότι, εκτός από το άρθρο τούτο θα κάνω και καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και ας αναλάβει εκείνος.

Και μιλάμε για το ευτελές ποσό των 22 ευρώ! Αν είναι δυνατόν. (Η προσφορά τους 22 ευρώ από 24.90 ευρώ για να μή φύγεις από την ιστοσελίδα τους).

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις διαδικτυακές μας αγορές. Και ιδιαίτερα από εταιρίες e-Shops με πολλά παράπονα καταναλωτών.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο