ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.07.2016 ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ – ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία, πως δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για κανέναν μας. Απόψε θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για όλα εκείνα τα οποία μας απασχολούν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.07.2016 ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι, αλλά και μέσω της δημόσιας αυτής πρόσκλησης η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ, καλεί όλους τους φορείς του τόπου, όλους εκείνους τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν την παραχώρηση του δάσους στην εταιρία, όλους εκείνους που τόλμησαν και είπαν ότι δεν υπήρξε ενημέρωση και όλους τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου.

Τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, φυσικά όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Ζητάμε επίσης να τοποθετηθούν, αφού ενημερωθούν, οι 4 βουλευτές του νομού μας και να μας εξηγήσουν πώς θα χειριστούν το θέμα. Τέλος, καλούμε τις νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ καθώς και των υπολοίπων κομμάτων να τοποθετηθούν, τους καλούμε να πάρουν δημόσια θέση για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα.

Απόψε Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 21:00, στην κεντρική Πλατεία της Κάτω Μηλιάς, θα πραγματοποιηθεί ομιλία – ενημέρωση σχετικά με το τι συμβαίνει με τα Αιολικά Πάρκα και με την Αιολική Ενέργεια.

Την κεντρική εισήγηση θα κάνει ο κύριος Θεοχάρης Ζάγκας, Καθηγητής Δασολογίας & Φυσικών Πόρων του ΑΠΘ και Πρόεδρος της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας με τη συμμετοχή και τη βοήθεια επιστημόνων, ειδικών σε θέματα Α.Π.Ε. (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας).

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη.

 

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment