ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΒΑΡΝΑΛΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 07.02.2017)

Στην απομάκρυνση και άλλου περιπτέρου προέβη ο Δήμος Κατερίνης στην συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βάρναλη γωνία.

Το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, επιστρατεύθηκε για την απομάκρυνση του περιπτέρου μετά από αίτηση της ιδιοκτήτριας να ανακληθεί η άδειά της για την εκμετάλλευση του περιπτέρου καθώς και η δαπάνη της απομάκρυνσης να επιβαρύνει τον Δήμο και όχι την ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το εν λόγω περίπτερο τίθετο προς ενοικίαση με 700 ευρώ μηνιαίως ενώ άλλα τόσα σχεδόν επιβαρύνεται και για την ασφαλιστική του εισφορά, και κατά συνέπεια εφόσον ήταν ασύμφορο για κάποιον να το νοικιάσει έμενε ανεκμετάλλευτο.

Η κατάληξή του ήταν η απομάκρυνσή του από τον γνωστό πεζόδρομο της πόλης όπου και εξοικονομήθηκε κοινόχρηστος χώρος με την διάνοιξη του συγκεκριμένου σημείου.

Για εξοικονόμηση κοινόχρηστου χώρου κάνει λόγο και ο Δήμος Κατερίνης, όμως τα πατάρια των καφετεριών που κατακλύζουν σχεδόν το κέντρο της πόλης και τον μισό πεζόδρομο, δεν βλέπουμε να γίνεται πουθενά λόγος για εξοικονόμηση κοινόχρηστου χώρου. Το θέμα αυτό όμως έφτασε και στην Δικαιοσύνη όπου και απεφάνθη με ποινή, και αναμένουμε την επικύρωση της ποινής, του ή των υπευθύνων αυτού του αίσχους.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο