Chemtrails – Πιλότος, κατά λάθος, αποδεικνύει το αληθές των «χημικών αεροψεκασμών».

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ξέχασε (ή από τεχνική βλάβη) να απομονώσει το σύστημα αεροψεκασμού με χημικές ουσίες στά… σκουλήκια επί της γής, και προσγείωσε ο πιλότος το μεγαθήριο του μετά από την ρήψη των χημικών στην ατμόσφαιρα μας. Η κάμερα συνέλαβε τον δολοφόνο (μαριονέτα των υπέρδολοφόνων) να ψεκάζει και τον αεροδιάδρομο προσγείωσης.

Πιλότος εμπορικού αεροσκάφους μάλλον από λάθος του αποδεικνύει την ύπαρξη των Chemtrails «αεροψεκασμών»

Σύμφωνα όμως με τόν ήχο τών σειρήνων στό βίντεο, πιθανόν να ισχύει η μηχανική βλάβη για την απομόνωση των χημικών, και κατά συνέπεια το προσγείωσε ο πιλότος συνεχίζοντας την χημική ρήψη, μολύνοντας και την περιοχή του αεροδρομίου. Αυτοί “καλά να πάθουν” διότι τα τραβά ο οργανισμός τους, εμείς όμως οι ανήμποροι γιατί να δηλητηριαζόμαστε και να πεθαίνουμε εξ’ αιτίας τους;;;

Τώρα μήπως και πάλι οι “συνωμοσιολόγοι” έχουν το… “ακαταλόγιστο”;;; Πότε θα αφυπνιστεί ο άνθρωπος “σκουλήκι” για να αποτινάξει τόν ζυγό από τις πλάτες του;;; Μήπως χάριν των παιδιών του τουλάχιστον…!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ…! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ.

ΔΕΝ ΛΕΩ: “ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ” (που θα έπρεπε ίσως) ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

BANNER Κατασκευές.Movie_Snapshot (3)

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο