ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟ ΚΟΜΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 27.01.2017)

Στις 25 Νοεμβρίου 2016, δόθηκε στην κυκλοφορία ο «Βόρειος Ανισόπεδος Κόμβος Κατερίνης» όπου και τον εγκαινίασε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Ομολογουμένως το έργο είναι θαυμάσιο και λύνει την ταλαιπωρία των οδηγών που ταξιδεύουν στην Παραλία Κατερίνης εφόσον αποφεύγουν πλέον όλη εκείνη την διαδρομή μέσα από την πόλη.

Δυστυχώς επισημάναμε κάποιες αστοχίες, όχι στο έργο αλλά στις πινακίδες που ενημερώνουν τους οδηγούς πού θα πρέπει να στρίψουν για την νέα διαδρομή.

Αυτή η πινακίδα δείχνει τον κεντρικό δρόμο προς Αθήνα. Δείχνει επίσης να υπάρχουν δύο έξοδοι εντελώς ξεχωριστοί, η πρώτη έξοδος για την Κατερίνη και η δεύτερη έξοδος για την Παραλία Κατερίνης.

Οι οδηγοί που ταξιδεύουν για την Παραλία, εάν ακολουθήσουν την ένδειξη αυτή, θα προσπεράσουν την πρώτη έξοδο προς Κατερίνη αναζητώντας την δεύτερη έξοδο προς Παραλία.

Μια έξοδος όμως που δεν υπάρχει, διότι απλά θα πρέπει ο οδηγός να μπεί στην πρώτη έξοδο για Κατερίνη και να συνεχίσει για να βρεί την δεύτερη έξοδο προς Παραλία, κάτι που δεν υπάρχει στην σήμανση των πινακίδων.

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» θα πρέπει λοιπόν να επιληφθεί της αστοχίας αυτής και να αποκαταστήσει το λάθος διότι πρόκειται για την ασφάλεια των οδηγών.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο