ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου 2016)

Τις ημέρες αυτές των εορτών, βλέπουμε την Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης στις ομορφιές της με τα πολύχρωμα φώτα να αγκαλιάζουν τον χώρο.

Είναι όντως όαση την νύχτα να περιφέρεται ο επισκέπτης και να χαίρεται την ομολογούμενη ομορφιά της Πλατείας με το Άγαλμα της Ελευθερίας να δεσπόζει.

Αυτό που μπορεί να παρατηρήσει όμως ο οποιοσδήποτε, είναι η τραγική παράληψη του δήμου Κατερίνης να φωταγωγεί το σήμα κατατεθέν της πόλης, το Άγαλμα της Ελευθερίας το οποίο βρίσκεται στα μαύρα σκοτάδια ενώ ότι άλλο δευτερεύον υπάρχει στην Πλατεία ο δήμος το φωταγωγεί.

Είναι τουλάχιστον ατόπημα να μην αναδεικνύεται το σήμα κατατεθέν της Κατερίνης.

Όχι μόνο τις εορτές αλλά κάθε βράδυ, 365 ημέρες του χρόνου, θα πρέπει να είναι φωταγωγημένο τις νύχτες το εν λόγω άγαλμα όπου εκτός της τιμής που θα αποδίδεται στην έννοιά του, θα ομορφαίνει παντοτινά και την Πλατεία Ελευθερίας, και θα της αποδώσει την πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που της αρμόζει.

Και η ημέρα όμως συνίσταται για απόλαυση. Η απόλαυση του ύπνου των αδέσποτων σκύλων στην Φάτνη των… ζώων στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο