ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ; Η ΜΗΠΩΣ…

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (13-05-2020)

 

Εκπνέει η διορία που υποσχέθηκε ο δήμαρχος μας Κώστας Κουκοδήμος μέχρι τον Μάϊο να κάνει κάθαρση στα οικονομικά του Δήμου από την διαχείριση τού τέως δημάρχου Σάββα Χιονίδη που καταχρέωσε τον Δήμο με αμέτρητα εκατομμύρια ευρώ.

Την προεκλογική δέσμευση Κουκοδήμου ότι δέν θα παραλάβει το κλειδί τού Δήμου εάν ΠΡΩΤΑ δέν μπούνε ορκωτοί λογιστές στον Δήμο, την εκλαμβάνουμε ως σχήμα λόγου αν όχι ως αστείο. Άρα το προσπερνάμε.

«Ο Μάϊος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ» λέει το σχολικό ποιηματάκι, όμως εδώ δεν μιλάμε για παιδότοπο αλλά για τον ίδιο τον Δήμο. Στα μέσα Μαΐου είμαστε και αναμένουμε έως τέλος τού μηνός να έχουμε το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, όπως υποσχέθηκε τουλάχιστον ο κύριος δήμαρχος. Δέν μιλώ τώρα για την περιβόητη Ολυμπιάδα Κορινού, αυτή θα έρθει αργότερα, μιλώ για τά οικονομικά τού Δήμου που είναι χρήματα φορολογουμένων δημοτών και απαιτούν κάθαρση.

Οι ορκωτοί παρέλαβαν αρκετά αρχεία προς έλεγχο, καμιά όμως ενημέρωση δεν έχουμε έως σήμερα για τυχόν ενοχές ή όχι των προηγουμένων τού Δήμου. Ας έχουμε υπομονή μέχρι τέλους τού Μαΐου και θα μάθουμε (εάν μάθουμε) τι έγινε και γιατί ο Δήμος Κατερίνης είναι καταχρεωμένος με πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό είναι μια απλή υπενθύμιση στον αγαπητό μας δήμαρχο, ότι δεν ξεχνάμε, περιμένουμε πάντοτε τις υλοποιήσεις των υποσχέσεων του. Με υποσχέσεις εξάλλου κέρδισε τον Δήμο.

Παρεμπιπτόντως, οι ορκωτοί αυτοί λογιστές, πού διαμένουν στην πόλη μας; Τους δόθηκε κατάλυμα ή δεν βρίσκονται στην Κατερίνη;

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο