«ΠΛΟΥΣΙΟ» ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 03.06.2017)

Διάφορες συλλήψεις στην Κατερίνη, για παρεμπόδιση αστυνομικού ελέγχου, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και για κλοπή κινητού τηλεφώνου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σύλληψη νεαρού για παρεμπόδιση αστυνομικού ελέγχου

Συνελήφθη σήμερα (3-6-2017) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς τής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 22χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, διότι όταν αντιλήφθηκε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο διέκοψε την παροχή ρεύματος και έθεσε εκτός λειτουργίας τους 33 ηλεκτρονικούς υπολογιστές του καταστήματος, με αποτέλεσμα να παρεμποδίσει τον έλεγχο.

Σύλληψη για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση περί ευθύνης των αγοραστών γεωργικών προϊόντων.

Συνελήφθη χθες (2-6-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για φυλάκιση 24 μηνών και χρηματική ποινή, λόγω παράβαση της νομοθεσίας περί ευθύνης των αγοραστών γεωργικών προϊόντων.

Σύλληψη για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος.

Συνελήφθη σήμερα (3-6-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, για εις βάρος του εκκρεμή καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτόχωρου.

Δικογραφία σε 37χρονο για αφαίρεση κινητού τηλεφώνου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι την 29-5-2017 αφαίρεσε από την κατοχή 51χρονης, ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο