«ΠΛΟΥΣΙΟ» ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΚΛΟΠΕΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη σήμερα (12 Ιανουαρίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα του οχήματος το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 22,2 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας για υπεξαίρεση

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2019 αφαίρεσε από ΑΤΜ τράπεζας στην Κατερίνη, το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, το οποίο προερχόταν από προγενέστερη συναλλαγή την οποία πραγματοποίησε 53χρονη ημεδαπή.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα στην Κατερίνη, αφαίρεσε εξαρτήματα ποδηλάτου 24χρονου, τα οποία βρέθηκαν στην οικία του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, εντός της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ποδήλατα, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.


Μοιραστείτε το Άρθρο