ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ;;;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 16.02.2017)

 

Δεν γνωρίζω το σκεπτικό και την τακτική του Δήμου Κατερίνης, εάν νόμιμα ή παράνομα κινούνται!

Δηλαδή, σε περιπτώσεις που μηνύεται προσωπικά ο δήμαρχος Κατερίνης, και όχι ο Δήμος, ποιος θα πρέπει να πληρώνει τους δικηγόρους του κατηγορούμενου; Ο ίδιος ο κατηγορούμενος ή όλοι οι δημότες;

Και όμως: Με μια μικρή ματιά στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπουμε τον Δήμο Κατερίνης και τον δήμαρχο να ασχολούνται περισσότερο με τις μηνύσεις που δέχονται παρά με τά προβλήματα του Δήμου!!! Και όλοι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Δήμο πληρώνονται από τον Δημοτικό κορβανά. Το ίδιο όμως γίνεται και με τον κ. Χιονίδη, ο οποίος τρέχει στα δικαστήρια (γιατί άραγε;) και οι δικηγόροι του πληρώνονται από τους δημότες –εμάς όλους δηλαδή- και όχι από τον ίδιο τον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη. Έτσι πρέπει να γίνεται; Οι δημότες δηλαδή να πληρώνουν τις όποιες παρανομίες ή μή του εν λόγω δημάρχου, και όχι ο ίδιος από την τσέπη του; Γι’ αυτό έγραψα ότι: «Δεν γνωρίζω το σκεπτικό και την τακτική του Δήμου Κατερίνης, εάν νόμιμα ή παράνομα κινούνται!». Ζητώ λοιπόν απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, ένα παράδειγμα:

Αριθμός απόφασης 41/2017 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Παροχή εντολής 1) στο δικηγόρο Θεσσαλονίκης, κύριο Δημητριάδη Λουκά- Σωκράτη (Α.Μ. 10554) και 2) στο δικηγόρο Κατερίνης κύριο Σαχινίδη Ιωάννη (Α.Μ. 151) προκειμένου να εκπροσωπήσουν το Δήμαρχο Κατερίνης σε δικαστική υπόθεση.

…….

Β. Απαιτείται να ορισθεί δικηγόρος για την εκδίκαση της έφεσης του Δημάρχου Κατερίνης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης κατά της αριθ. 1950/2013 απόφασης Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης κατά τη δικάσιμο της 2ας Φεβρουαρίου 2017 και σε όποια άλλη μετά από αναβολή δικάσιμο.

…….

Η δαπάνη για την αμοιβή θα καλυφθεί από τον ΚΑ 00.00.6111.001 του προϋπολογισμού του δήμου μας οικονομικού έτους 2017.

Ακριβές απόσπασμα

Κατερίνη, 31-01-2017

Η Πρόεδρος Ο.Ε.

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Πλήρωνε δημότη εσύ τα δικαστικά έξοδα και άσε τους άλλους να τρέχουν στα δικαστήρια δίχως φόβο εφόσον με τα δικά σου χρήματα μπορούν και εκπροσωπούνται από όσους δικηγόρους θέλουν. Στην δίκη για το Πολιτιστικό Κέντρο δίπλα στα ΚΤΕΛ Κατερίνης, με κατηγορούμενο τον Σάββα Χιονίδη και τους σύν αυτώ (που τους αθώωσε το δικαστήριο με επιμονή της εισαγγελέως που σπανίως έκανε ερωτήσεις στους κατηγορουμένους), πέντε (ναί 5) δικηγόροι εκπροσωπούσαν τους κατηγορούμενους, με δικά σου χρήματα δημότη, με δικά σου χρήματα!!!

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο