ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ – ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ…;!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (06-04-2020)

 

Να δούμε τώρα το παράλογο τής πολιτικής κατάντιας;

Διετέλεσε δήμαρχος Κατερίνης περίπου 13 χρόνια. Ώς δήμαρχος από το μπαλκόνι κραύγαζε στον λαό τής Πιερίας ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και δεν μπορεί κανείς με Σταλινικές πρακτικές να κλέψει το όνομα της.

Μίλησε για αγώνες και ότι η φωνή τού λαού θα πρέπει να φτάσει μέχρι την Αθήνα, τότε δηλαδή που κυβέρνηση ήταν το κόμμα τού ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν παρέλειψε να βεβαιώσει τον λαό, ότι, για το Μακεδονικό ζήτημα μπορεί να χυθεί μέχρι και αίμα!

Μιλάμε φυσικά για τον Σάββα Χιονίδη όπου εκ του ασφαλούς ως δήμαρχος πουλούσε “φύκια για μεταξωτές κορδέλες” ή τα εννοούσε αυτά που έλεγε… ως δήμαρχος δηλαδή.

Όταν έχασε τις δημοτικές εκλογές, ο λαός τής Πιερίας τον έκανε βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία. Τώρα λοιπόν που η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει τά Σκόπια στο ΝΑΤΟ ώς Βόρεια Μακεδονία, τί έχει να πει ο κύριος Χιονίδης που ώς δήμαρχος εκόπτετο για το όνομα τής Μακεδονίας ενώ τώρα ώς βουλευτής τηρεί σιωπή ιχθύος;

Πέραν τούτου, ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης, γνωρίζει ότι στο κόμμα του και στην κυβέρνηση έχει βουλευτή που μιλούσε για αγώνες και αίμα υπέρ τής Μακεδονίας;

Ας φτάσει αυτό το βίντεο σε κάθε γωνιά, και στον ίδιο τον πρωθυπουργό μήπως και έχουμε… εκπλήξεις, ειδάλλως άλλη μια υποκρισία θα βαρύνει τόσο την Νέα Δημοκρατία όσο και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για τον Σάββα Χιονίδη δεν περιμένουμε περισσότερα, εφόσον είναι όπου φυσάει ο άνεμος!!!

Βλέπετε στον μισθό του είναι “πολλά τά λεφτά Άρη” όπως έλεγε και ο Καλογήρου.

Ας τον “απολαύσουμε” λοιπόν στο παραπάνω βίντεο…

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο