ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΝΕΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑΜΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

21-11-2019)

 

Το κερδίζει καθώς φαίνεται το στοίχημα για αλλαγή τής Κατερίνης ο αντιδήμαρχος πρασίνου Ευάγγελος Κήπου.

Σε 30 χωριά τού Δήμου Κατερίνης τοποθέτησε θάμνους και φυτά, όπως δήλωσε στην κάμερα μας, εφόσον τέτοια εντολή τού έδωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, να αλλάξει την πόλη μετατρέποντας την σε πράσινη όαση.

Μετά από τους κυκλικούς κόμβους στο Εθνικό Στάδιο Κατερίνης, όπου και μεταφύτευσαν τούς θάμνους και τά δέντρα που μετέφεραν από τον αύλειο χώρο τού Δημαρχείου, λόγω ακαταλληλότητας τής τοποθεσίας -με συνέπεια το υπόγειο πάρκινγκ τού Δήμου να γεμίζει υγρασία και νερά από το πότισμα των θάμνων και φυτών-, σειρά είχαν οι κυκλικοί κόμβοι επάνω από την υπογειοποίηση Κατερίνης.

Πρασινίζουν τα περισσότερα σημεία τής πόλης σε πείσμα τού αντιδημάρχου πρασίνου να πιάσουν τόπο τά χρήματα των δημοτών, όπως μας είπε ο Ευάγγελος Κήπου.

Αυτό που κάνει εντύπωση και ευχαριστεί τούς υπαλλήλους τού πρασίνου, είναι τά διαλείμματα που τους ζητάει ο αντιδήμαρχος να κάνουν, παραγγέλλοντας και πληρώνοντας ο ίδιος από την τσέπη του διάφορα τρόφιμα και αναψυκτικά για να ενδυναμώσει το προσωπικό.

Η κάμερα τής Pieria.tv, βρέθηκε και πάλι στην φύτευση για να σας μεταφέρει μέρος τού έργου που συνεχίζεται ασταμάτητα με στόχο να έλθει εις πέρας μέχρι τά Χριστούγεννα αυτού τού έτους.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο