ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΣΑΠΙΣΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΙΤΡΟΥΣ. 

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (24-02-2021).

 

Δύσκολα μπορεί ανθρώπινο μάτι να τα αντιληφθεί από τον δρόμο που περνούν τα οχήματα, μπροστά από τα πρώην σφαγεία του Κίτρους Πιερίας. Ο λόγος είναι η πυκνή βλάστηση και οι βατσινιές που καλύπτουν τον χώρο.

Περνώντας όμως κάποιος μέσα στον χώρο του σφαγείου, με έκπληξη βλέπει ένα Πυροσβεστικό όχημα και ένα φορτηγό του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού (ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΥΔΝΑΣ γράφει στο σκάφος) να κείτονται εκεί παρατημένα και σαπισμένα από τον χρόνο, καθώς και με εμφανή σημάδια πλιάτσικου, όπου πιθανόν πολίτες να αφαίρεσαν τα χρειαζούμενα γι’ αυτούς εξαρτήματα.

ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΌ ΟΧΗΜΑ

ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ευθύνη εννοείται πως δεν φέρει η νέα δημοτική αρχή, ούτε και η προηγούμενη θα έλεγα, εφόσον τα οχήματα αυτά εγκαταλείφθηκαν εκεί εδώ και … “αιώνες”! Ευθύνη ίσως φέρει η νέα δημοτική αρχή που εξακολουθεί να αφήνει τα οχήματα αυτά στον χώρο αυτό που μετατράπηκε ως “παράνομη χωματερή” αντί να τα αξιοποιήσει ως παλιοσίδερα. 

Πέραν της οικονομικής ζημίας με χρήματα φορολογουμένων που βαρύνουν τον Δήμο, έχουμε και την μόλυνση του περιβάλλοντος με τα πεταμένα κουφάρια σιδήρου των δύο αυτών οχημάτων. 

Γιατί όμως εγκαταλείφθηκαν στην φθορά της φύσης; 

Επικοινώνησα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πασχάλη Πουρτσίδη για το θέμα των σαπισμένων πλέον οχημάτων, όπου και μου δήλωσε τα εξής:Αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα οχήματα είναι ο κύριος Παραλυκίδης Κωνσταντίνος όπου μπορεί να σας ενημερώσει καλύτερα. Πάντως, αυτά τα οχήματα κείτονται εκεί για πολλά χρόνια και ήταν καλυμμένα με βατσινιές που δεν μπορούσες να τα δεις. Εμείς καθαρίσαμε τον χώρο και τουλάχιστον φαίνονται!”.

Προσπάθησα επανειλημμένα να επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο κύριο Παραλυκίδη αλλά ούτε στο κινητό του τηλέφωνο ούτε στο σταθερό του γραφείου του στον Δήμο δεν απαντούσε. Κατά συνέπεια το ρεπορτάζ είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου του Δήμου να απαντήσουν εάν και εφόσον το επιθυμούν.

Πάντως, μια πινακίδα του Δήμου στην είσοδο του σφαγείου προειδοποιεί: “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΩΝ”!!!

*************************************

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο