ΠΩΣ Ο ΟΠΑΠ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΣΤΟΥ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

12-11-2019)

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μου ήλθε καταγγελία για το ξυστό των 10 ευρώ με τίτλο «1 ΣΤΑ 2 ΚΕΡΔΙΖΕΙ» όπου στα 2 συνεχόμενα ξυστά (20 ευρώ τα δύο) δεν υπήρξε κέρδος (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Τώρα άλλη μια παρόμοια καταγγελία μου ήλθε για να διερευνηθεί. Πάλι σε 2 συνεχόμενα ξυστά των 10 ευρώ έκαστο δεν κέρδισε κανένα!!! Δηλαδή φεύγουν τά 20ευρα ώς άνεμος!!!

Επικοινώνησα με τα κεντρικά τού ΟΠΑΠ.

Τους εξήγησα το θέμα και πήρα την «αφοπλιστική» απάντηση: «Όχι στα συνεχόμενα ξυστά»! Μα αυτό που γράφετε επάνω στο ξυστό πως «1 ΣΤΑ 2 ΚΕΡΔΙΖΕΙ» αυτό υπονοεί, ότι δηλαδή στα συνεχόμενα κερδίζει ένα από τά δύο. «Δεν είναι έτσι», μου είπαν, «σας λέω πως δεν πρόκειται για συνεχόμενα δελτία». Τους είπα, δηλαδή παίρνοντας ένα δελτίο τώρα και μετά από 10 λεπτά ένα άλλο από άλλη σειρά, θα κερδίσει ένα από τα δύο; Αυτό μου λέτε; «Σας είπα όχι συνεχόμενα» δικαιολογήθηκε η κυρία από την άλλη άκρη τής γραμμής. Δηλαδή δεν είχε εξήγηση.

«Εκδίδονται -μου λέει- 2 εκατομμύρια και κάτι, δελτία, και τά μισά κερδίζουν».

Έτσι θα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του συγκεκριμένου δελτίου των 10 ευρώ, ότι δεν υπάρχει σίγουρο κέρδος στο ένα από τα δύο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ δελτία, αλλά τυχαία μπορεί να κερδίσει κάποιος, εάν και εφόσον η «θεά τύχη» τον… ερωτευτεί και του τα… ρίξει!!!

Μήπως θα πρέπει κάποιος εισαγγελέας να επιληφθεί τού θέματος διότι πρόκειται -αν όχι για απάτη- το λιγότερο για παραπλάνηση των παικτών;;;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο