Ρε, Μας Κοροϊδεύετε; Τέτοιο Δούλεμα για Να Μας Κλείσετε Τα Μάτια; Φτιάξτε Επιτέλους τον Δρόμο!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (20-06-2021).

 

Μόλις εχθές 19/06 έγραψα για τα μπαλώματα στις τρύπες του παρακαμπτήριου δρόμου στον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης λόγω των έργων για την ένωση του Περιφερειακού Κατερίνης στο ύψος Βροντινού, και επεσήμανα την επικινδυνότητα των μπαλωμάτων εφόσον τα χαλίκια που έριξαν -για να κλείσουνε τις τρύπες- πέφτουν επάνω στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να καθίσταται ολισθηρός στο φρενάρισμα για τετράτροχα οχήματα και περισσότερο για τα δίκυκλα.

Σήμερα 20/06 πέρασα και πάλι από το σημείο, εφόσον έγινε καθημερινό μου πλέον δρομολόγιο λόγω κάποιας ανάγκης που προέκυψε, και δυστυχώς δικαιώνομαι και πάλι, εφόσον οι φωτογραφίες μου αποδεικνύουν του λόγου το ασφαλές!

Ρε, μας κοροϊδεύετε; Τέτοιο δούλεμα για να μας κλείσετε τα μάτια; Φτιάξτε επιτέλους τον δρόμο που τον δώσατε ως μοναδική λύση διέλευσης οχημάτων και μη παίζετε με τις ζωές μας!

Ακούει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τού κυρίου Τζιτζικώστα και ο εργολάβος του έργου; Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας της κυρίας Μαυρίδου αποποιείται τις ευθύνες της λέγοντας πως το έργο δεν ανήκει στην αρμοδιότητα της και κατά συνέπεια για τον επικείμενο παράδρομο ευθύνεται ο εργολάβος και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μη ξεχνάτε κυρία Μαυρίδου ότι, και πρίν τά έργα τούτα ο δρόμος αυτός παρέμενε στα ίδια χάλια και κατά συνέπεια η Π.Ε. Πιερίας ήταν υπεύθυνη, εκτός εάν αυτό το κομμάτι μόνο δεν ανήκει στην… Πιερία!

Επιτέλους, πράξτε έστω και μια φορά το καθήκον σας όσοι ευθύνεστε για την… ανευθυνότητα σας.

Απαιτούμε ασφαλτόστρωση των επίμαχων σημείων κινδύνου του δρόμου προς αποφυγήν ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Σε επικείμενο δυστύχημα, εάν θρηνήσουμε δηλαδή ζωή με πτώση ή σύγκρουση από τα χαλίκια στον δρόμο, θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Σκεφτείτε σοβαρά για μια φορά τουλάχιστον και πράξτε τά δέοντα. Κύριε Τζιτζικώστα, περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, δώστε τώρα εντολή στον εργολάβο να τελειώσει την υποχρέωση του, ειδάλλως ας ανοίξει άλλον δικό του δρόμο για την διέλευση των οχημάτων εφόσον ανέλαβε την αποπεράτωση του έργου (που δυστυχώς εδώ και ημέρες έχει παγώσει δίχως καμιά εργασία) εάν δεν θέλει να επιστρώσει τις λακκούβες και να χρησιμοποιεί την εν λόγω παράκαμψη.

Θα επανέλθω…

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο