Σβηστοί οι Φωτεινοί Σηματοδότες στην Διασταύρωση Νέας Χράνης – Κ. Αγιάννη Πιερίας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (21-06-2021).

 

Για Τρίτη ημέρα παραμένουν “σκοτεινοί” οι φωτεινοί σηματοδότες στην διασταύρωση Νέας Χράνης και Κάτω Αγιάννη με τις αρμόδιες αρχές να αδιαφορούν.

Πρόξενος ατυχήματος μπορεί να αποβεί η συνέχιση της ανευθυνότητας των υπευθύνων για την καλή και συνεχή λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών και επίκειται μέριμνα για να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Καλό θα είναι, τόσο η Π.Ε. Πιερίας της κυρίας Μαυρίδου όσο και η Τροχαία Κατερίνης να δραστηριοποιηθούν, και η μεν Αντιπεριφέρεια να αποστείλει το κατάλληλο συνεργείο να θέσει και πάλι σε λειτουργία τους σηματοδότες, η δε Τροχαία να απαιτήσει την αποκατάσταση ή να ελέγχει την κυκλοφορία στο σημείο μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. Πρόκειται για διασταύρωση επικίνδυνη δίχως φωτεινούς σηματοδότες-φανάρια!.

Ακούει κανείς;;;…

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μετά από τηλεφώνημα μου στο 100 να τους ενημερώσω για το πρόβλημα, μου είπαν πως δέν το γνώριζαν και θα επικοινωνήσουν με την Τροχαία Κατερίνης για τα περεταίρω. Όντως, αμέσως ενήργησε η Τροχαία και σήμερα 23/06 οι φωτεινοί σηματοδότες βρήκαν και πάλι το… φώς τους. Λειτουργούν κανονικά.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο