ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΗ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 29.04.2017)

Με θράσος χιλίων πιθήκων και δίχως ίχνος ντροπής και φόβου, κάποια ή κάποιος βλάσφημος βγάζει τά απωθημένα του στο Facebook ενάντια στην Χριστιανική πίστη.

Με το όνομα του προφίλ του ώς «Γ@μιέτ@ι ο χριστός, η παναγιά και το άγιο πνεύμα» κατάφερε να εξοργίσει θρησκευόμενους και μη και να αντιδράσουν όχι και με τόσο κόσμιο τρόπο, αλλά με τον ίδιο σχεδόν τρόπο με τον βλάσφημο χρήστη.

Επόμενο είναι πως δεν αξίζει περισσότερη αναφορά στον άνθρωπο αυτόν, αλλά επισκεπτόμενος κάποιος την σελίδα του αυτή μπορεί να την καταγγείλει στο Facebook όπως έγινε και από μέρους μας.

Επίσης, καταγγείλαμε τον βλάσφημο και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επισημαίνοντάς τους ότι, τον ζήλο που επέδειξαν στην εύρεση του ανθρώπου στο Facebook με την σελίδα «Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ» που θεωρήθηκε ότι πρόσβαλλε το θρησκευτικό συναίσθημα και συνελήφθη οδηγούμενος στο δικαστήριο, περισσότερο ζήλο θα πρέπει να επιδείξουν για την σύλληψη του βλάσφημου που βλασφημεί τον Χριστό, την Παναγία και το Άγιο Πνεύμα.

Ενημερωθήκαμε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας. Η Υπηρεσία μας έχει ήδη προβεί στις νόμιμες ενέργειες, ευχαριστούμε για την επικοινωνία»

Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ταχ. Δ/νση: Λ. Αλεξάνδρας 173, 11522, Αθήνα

Τηλ. Κέντρο: 11188 ή 210-6476959 (από εξωτερικό)

Fax: 210-6476462

Email: ccu@cybercrimeunit.gov.gr

Αναμένουμε λοιπόν να βρεθεί το ανθρωπάκι τούτο και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της βλασφημίας στα Θεία σύμφωνα με τον Νόμο 198 ότι «όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο τον Θεό τιμωρείται με φυλάκιση 2 ετών, ενώ αν εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία τιμωρείται με κράτηση έως έξι μήνες ή με πρόστιμο έως τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ».

Να δούμε τότε πόση όρεξη θα του απομείνει να καθυβρίζει ξεδιάντροπα τα Θεία.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο