ΣΕ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 17χρονης ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (video).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

19-11-2019)

 

Σε βαρύ κλίμα έγινε σήμερα το πρωΐ τής Τρίτης 19 Νοεμβρίου 2019 η κηδεία τής 17χρονης Μαρίας Δεληγιάννη και της μητέρας της, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη.

Η ανήλικη Μαρία με κινητικά προβλήματα μαζί με την μητέρα της είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου όπου και εξεδόθη Amber Alert για την ανεύρεση τους.

Όλοι οι Έλληνες πληροφορήθηκαν την εξαφάνιση και οι προσευχές πολλών ήταν για την ανεύρεση των δύο γυναικών με την αγωνία να σκεπάζει τις καρδιές μας. Δυστυχώς όμως, μάνα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μετά από την πτώση τού αυτοκινήτου τους σε γκρεμό βάθους 120 μέτρων στην περιοχή Καρακόλι στο 27ο χλμ. Κατερίνης – Ελασσόνας.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην κηδεία ενώ ο άτυχος πατέρας και σύζυγος με όλους τούς συγγενείς, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον απροσδόκητο χαμό των αγαπημένων τους ενώ πολλοί συμμαθητές και συμμαθήτριες τής άτυχης Μαρίας είπαν το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη τους φίλη.

Οι σωροί των δύο γυναικών μεταφέρθηκαν για την ταφή στο Β’ Κοιμητήριο τού Αγίου Λαζάρου τού Δήμου Κατερίνης.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και παρηγοριά εξ’ Ύψους.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο