ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(06-12-2019)

 

Στα «ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ» κρεμάει τους πελάτες της η ΔΕΗ, και όχι μόνο.

Απλήρωτοι λογαριασμοί, από τον δεύτερο κιόλας λογαριασμό, δίδονται σε εισπρακτικές εταιρίες, όπως συνέβη σε γνωστό μου επαγγελματία τής Κατερίνης.

Από τον δεύτερο κιόλας απλήρωτο λογαριασμό ΔΕΗ, εισπρακτική εταιρία με δικηγόρο τηλεφώνησε σήμερα 6/12 στον καταστηματάρχη, παρουσία εμού, όπου και ζήτησε να πληρωθούν οι δύο λογαριασμοί.

«Το ζητούμενο δεν είναι οι απλήρωτοι λογαριασμοί (δύο εν συνόλω) αλλά η νέα τακτική τής ΔΕΗ», μου λέει ο φίλος καταστηματάρχης, «όπου ζητούν την είσπραξη από εισπρακτικές πλέον εταιρίες και μας ενοχλούν τηλεφωνικά».

Επόμενο είναι ότι πληρώθηκαν πλέον οι λογαριασμοί, εφόσον ώς επαγγελματίας κάποτε ξεφεύγει της προσοχής του ο λογαριασμός ανάμεσα στους τόσους που τον κατακλύζουν, όμως να σταλεί σε εισπρακτική από την ΔΕΗ αυτό τον ξεπερνά για τα τόσα χρόνια πελάτης.

Πέραν τούτου όμως, καλά θα κάνει η ΔΕΗ να κοιτάξει τα του οίκου της και την ανικανότητα της να εξυπηρετεί πελάτες καλοπληρωτές, όπως η παρακάτω περίπτωση:

Για περίπου 50 χρόνια ένας πελάτης της ΔΕΗ, ηλικιωμένος τώρα 90 ετών, όπου και προσπάθησα να του κάνω ηλεκτρονικά το Κοινωνικό Τιμολόγιο το οποίον και δικαιούται αλλά τό σύστημα τής idika.gr δέν δέχθηκε την αίτηση. Επικοινώνησα με τα κεντρικά τής ΔΕΗ στην Αθήνα και μου ζήτησαν να στείλω μέσω e-Mail αντίγραφο τής ταυτότητας του 90χρονου, όπως και έκανα. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσαν οι “φωστήρες” τής ΔΕΗ να ανοίξουν το αρχείο σε μορφή .jpg και μου το ζήτησαν σε άλλη μορφή. Το έστειλα και πάλι σε διάφορες μορφές καθώς και σε PDF. Και πάλι όμως οι ανίκανοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το αρχείο και έτσι δεν προέβησαν στο Κοινωνικό Τιμολόγιο τού ανθρώπου, κάτι που είχε όμως στο παρελθόν αλλά τελείωσε μάλλον η περίοδος εκείνη και φτού και από την αρχή!!! Τρομάρα τους…

Κατά τ’ άλλα όμως από τον δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό στέλνει η ΔΕΗ σε εισπρακτικές την υπόθεση, ενώ επί 50 χρόνια που ποτέ δεν καθυστέρησε πληρωμή λογαριασμού ο 90χρονος, δεν του δίνουν Κοινωνικό Τιμολόγιο επειδή δεν μπορούν να ανοίξουν το αρχείο .jpg τής ταυτότητας του. Απαράδεκτοι…

Μού ζήτησαν να πάω τον ηλικιωμένο στο υποκατάστημα τής ΔΕΗ στην Κατερίνη. ΝΤΡΟΠΗ σας κύριοι που θα τρέχω 90χρονο άνθρωπο (είναι ο πατέρας μου) να περιμένει στην ουρά για να του κάνετε φωτοτυπία την ταυτότητα του. Ναι, ΝΤΡΟΠΗ σας, είστε για κλάματα.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο