ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΛΙΓΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ… ΩΡΕΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

«ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ» ΤΕΛΙΚΑ;;;

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(15/03/2018)

 

Ο καθένας μπορεί να γίνει μάρτυρας τής εργασίας ολίγων πλακιδίων προς αντικατάσταση των παλαιών στην αρχή τού πεζόδρομου τής οδού Μ. Αλεξάνδρου στην Κατερίνη.

Αυτό που θα διαπιστώσει ο δημότης, είναι ότι ο Δήμος Κατερίνης ανέθεσε την εργασία μάλλον σε… ερασιτέχνη, διότι μια εργασία τοποθέτησης πλακιδίων μισής το πολύ ημέρας από έμπειρο επαγγελματία, αυτή διαρκεί αρκετές ημέρες έως και σήμερα, κρατώντας κλειστή την είσοδο των δικαιούχων οχημάτων με συνέπεια και των ασθενοφόρων, των περιπολικών και των Πυροσβεστικών οχημάτων.

Γιατί επικρατεί αυτή η απαράδεκτη εικόνα;

Ποια η σχέση τού Δήμου με τον τεχνίτη «πλακατζή» (που μάλλον μας κάνει… πλάκα) που ενώ σε μισή ή μία ημέρα θα έπρεπε να τοποθετήσει τα πλακάκια αυτός ακόμα κάθετε και τά καμαρώνει;;; Πληρώνεται με την ημέρα μήπως;

Αυτή η ανήκουστη αργοπορία δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική, και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των δημοτών με την αδυναμία εισόδου στον χώρο των οχημάτων πρώτης και άμεσης ανάγκης, όπως τα Ασθενοφόρα, τα Πυροσβεστικά και Αστυνομικά οχήματα.

Προχθές κιόλας είχαμε περιστατικό που αποδεικνύει τού λόγου το ασφαλές, με το ασθενοφόρο να κωλύεται να φτάσει στον τόπο όπου ασθενής το χρειάστηκε μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Το ασθενοφόρο «κόλλησε» στο έργο πλακόστρωσης με συνέπεια οι τραυματιοφορείς και νοσοκόμοι να πηγαίνουν με τα πόδια να παραλάβουν τον ασθενή, και παρ’ όλη την απαράδεκτη εικόνα, ο φωτογραφικός φακός του συναδέλφου Ηλία Χρυσικού «συνέλαβε» τον τεχνίτη «πλακατζή» να συνεχίζει την δουλειά του αμέριμνος και δίχως να του “καίγεται καρφί”!

Φανταστείτε να είχαμε επείγον καρδιακό περιστατικό ή εγκεφαλικό ή και βαρύτατο τραυματισμό, καθώς και περίπτωση φωτιάς με τά Πυροσβεστικά οχήματα να περιμένουν πότε θα τελειώσει ο «πλακατζής» τά πλακάκια του.

Αυτά να βλέπουν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι τού Δήμου Κατερίνης εκτός εάν θέλουν επί τούτου να δείχνουν ότι γίνονται εργασίες στον Δήμο, γι’ αυτό και η εσκεμμένη(;) αργοπορία του τεχνίτη να τελειώσει την εργασία.

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο