ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, MADE BY CIA, ΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ (;;;!!!)

Μοιραστείτε το Άρθρο

«Μπράβο… αποκάλυψη!!!»

ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, MADE BY CIA, ΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Ο παραπάνω τίτλος είναι άλλου. Τα ερωτηματικά με τα θαυμαστικά είναι δικά μου.

Ερωτηματικά για το πόσο άφρονες μπορεί να είναι κάποιοι «δημοσιογράφοι» ή δημοσιοκάφροι ή δημοσιογραφίσκοι, και τα θαυμαστικά για την ευκολία που κάποιοι δημοσιεύουν ή αναδημοσιεύουν τέτοιες «ειδήσεις» ή για την ανοησία που τους διακρίνει.

Διαβάζω αυτά που γράφει ο δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης, και τα αναδημοσιεύουν άλλοι με περίσσια ευκολία. Μεταξύ άλλων γράφει ο Δημοσιογράφος, Συγγραφέας και Τουρκολόγος τά εξής:

«Οι γνωστές ανατριχιαστικές εκτελέσεις με τους αποκεφαλισμούς γνωστών Αμερικανών δημοσιογράφων που πρόβαλλαν δορυφορικά οι Τζιχαντιστές προκαλώντας την διεθνή φρίκη, δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο τηλεοπτικό σόου σε οργανωμένα τηλεοπτικά στούντιο, τα οποία μάλιστα λειτουργούν υπό… την υψηλή «εποπτεία» των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής αλλά και του Ισραήλ.

Αυτό ισχυρίζονται δυο τουρκικές εφημερίδες, συγκεκριμένα η αποκαλυπτική εφημερίδα, Taraf και ο γνωστός δημοσιογράφος, Uğur Koçbaş, της εφημερίδας Vatan, επικαλούμενοι δημοσίευμα της γνωστής αμερικανικής εφημερίδας, Washington Post. Οι δημοσιογράφοι των τουρκικών εφημερίδων αναφέρουν, σύμφωνα και με τις αμερικανικές πηγές, ότι στο ίδιο στούντιο που έχει στηθεί το 2010 η τηλεοπτική, όπως ισχυρίζονται, «παράσταση» της δήθεν εκτέλεσης του Οσάμα Μπεν Λαντεν, αρχηγού της Αλ Κάιντα, έχουν γυριστεί και τα πλάνα των φρικτών εκτελέσεων με αποκεφαλισμό των Αμερικανών δημοσιογράφων από τους Τζιχαντιστές».

Σίγουρα εγείρει υποψίες, φαντασιώσεις και τάση συνωμοσιολογίας ένα τέτοιο δημοσίευμα που το γράφει γνωστός δημοσιογράφος. Όμως, κατά πόσον αληθεύουν τέτοια δημοσιεύματα από τους γνωστούς δημοσιογράφους, είναι άλλου «παπά ευαγγέλιο».

Υποψίες δεν μπορούσαν να αποφευχθούν και από το δικό μου κεφάλι και κατά συνέπεια ερευνώντας την «είδηση», όπως πρέπει να κάνει ο δημοσιογράφος, βρήκα μιάν άκρη τουλάχιστον, ή νομίζω ότι την βρήκα αφήνοντας την κρίση στους αναγνώστες μου.

Η επίμαχη φωτογραφία που δημοσιεύεται ως «απόδειξη» της πράξης των Τζιχαντιστών σε στούντιο της CIA, μήπως δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα; διότι απλά η ίδια φωτογραφία, στο ίδιο στούντιο και με τους ίδιους τεχνικούς (και να κρατούν την ίδια πάντα στάση) εφαρμόζεται και σε άλλους;

Δείτε τις δύο φωτογραφίες, εστιάζοντας πάντα στο ίδιο σκηνικό, στους ίδιους τεχνικούς και στην ίδια πάντα στάση τους, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Εδώ ο Τζιχαντιστής εκτελεστής Τζών.

ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, MADE BY CIA, ΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΟ ΑΛΛΗΣ ΛΗΨΗΣ ΟΜΟΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΕΚΤΕΛΕΣΗ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, MADE BY CIA.

ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, MADE BY CIA, ΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ - ψεύτικη είδηση, φωτο άλλης λήψης ως απόδειξη

Τώρα πού στοχεύει αυτή η «είδηση» που προήλθε από Τούρκους κατά των Αμερικάνων, και δημοσιεύτηκε από τον Τουρκολόγο Νίκο Χειλαδάκη, δεν νομίζω να είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο