Σημαντικά θέματα με υλοποιήσιμες προτάσεις τέθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΠΗΜΒΕ (Ένωση Συντακτών Βορείου Ελλάδος).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Με τηλεδιάσκεψη, λόγω έξαρσης της πανδημίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Εφημερίδων, Περιοδικών και Ηλεκτρονικών Μέσων Βορείου Ελλάδος (ΕΣΕΠΗΜΒΕ), πραγματοποίησε την τελευταία του συνεδρίαση πριν τις διακοπές της θερινής περιόδου. Την έναρξη της συζήτησης έκανε η Πρόεδρος Κούλα Πουλασιχίδου, η οποία έδωσε τη γενική εικόνα της λειτουργίας και της πορείας της Ένωσης, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, για την ανάκαμψή του.

Από την πλευρά του ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Ελευθέριος Κεσίδης, ενημέρωσε το Σώμα σχετικά με τις “αναγκαστικές” διαγραφές, αλλά και για τις εγγραφές νέων μελών.

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους κ.κ. Νικόλαο Σμολοκτό, Μιχάλη Αθανασιάδη, Νικόλαο Ξανθόπουλο, Γεώργιο Οικονομίδη και Βίκυ Κατράνα, οι οποίες θα αξιολογηθούν ανάλογα προκειμένου να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης.

 

Η Πρόεδρος της Ένωσης

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Πηγή: e-ptolemeos.gr/

 

Υ.Γ.  Το Δ.Σ. της ΕΣΕΠΗΜΒΕ εύχεται σε όλους και όλες σας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

 


Μοιραστείτε το Άρθρο