ΣΚΑΪ, STAR ΚΑΙ ALPHA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ 2015 ΩΣ ΦΕΤΕΙΝΟ ΤΟΥ 2021.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (09-01-2021).

 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα, το περιμένουμε άλλωστε από κανάλια που επιδίδονται στην προπαγάνδα διότι πληρώνονται αδρά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό με τά ψεύδη τους για την δήθεν πανδημία.

Τελευταίο ατόπημα των τριών καναλιών είναι η παρουσίαση ενός βίντεο του 2015 στην Νάξο, όπου τελέστηκαν τα Θεοφάνεια και ο αγιασμός υδάτων, ενώ το περιβόητο προπαγανδιστικό κανάλι της Νέας Δημοκρατίας, ή Νέας Τρομοκρατίας αν προτιμάτε, που ακούει στο όνομα ΣΚΑΪ καθώς και το κανάλι ALPHA, όπως και το ΣΤΑΡ, παρουσίασαν στις ειδήσεις τους το βίντεο αυτό ώς να είναι πρόσφατο του 2021 και σχολίασαν οι παρουσιαστές ότι κανείς εκ των παρευρισκόμενων δεν κρατούσε αποστάσεις και δεν τηρούσαν τα κυβερνητικά μέτρα εφόσον δεν φορούσαν μάσκες! Μάσκες το 2015! Αυτό μόνο από βοθροκάναλα της διαπλοκής θα το ακούσεις! Πού να το φανταζόντουσαν οι πολίτες εκείνοι ότι λίγα χρόνια μετά θα τους κατηγορούσαν κάποιοι διαπλεκόμενοι ότι εόρτασαν δίχως μάσκες.

Βλέπουμε ακριβώς τις ίδιες εικόνες και τά ίδια πρόσωπα, τα οποία από τον ΣΚΑΪ κατηγορήθηκαν ότι δεν τηρούσαν τά μέτρα και δεν φορούσαν μάσκες. Κάτω αριστερά στο στιγμιότυπο βλέπουμε και την ημερομηνία ανάρτησης του βίντεο στο YouTube, 6 Ιανουαρίου 2015.

Και όμως, αυτό το βίντεο προέβαλε ο ΣΚΑΪ για να τρομοκρατήσει τον λαό ότι δήθεν δεν τηρούνται τά μέτρα και μεταδίδεται ο ιός και κατά συνέπεια η κυβέρνηση, που πλήρωσε εκατομμύρια στα κανάλια για τέτοια προπαγάνδα, να δικαιολογεί τον παράνομο και αντισυνταγματικό εγκλεισμό μας με τά δήθεν αυξημένα κρούσματα.

Το δεύτερο κανάλι της προπαγάνδας είναι ο ALPHA όπου εξίσου παρουσίασε τά πλάνα της Νάξου του 2015 ώς σημερινά. Εδώ όμως έχουμε μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να προσέξουμε. Στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού που δημοσιεύει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της 6ης Ιανουαρίου 2021, δεν υπάρχει η αναφορά των Θεοφανείων και κατά συνέπεια ούτε τά πλάνα της Νάξου. Τρία ολόκληρα λεπτά αφαιρέθηκαν από το βίντεο για να μην θυμίζουν την απάτη τους ενάντια στους τηλεθεατές, εφόσον στο διαδίκτυο βγήκε η αλήθεια της απάτης. Έλα όμως που κάποιοι κράτησαν το επίμαχο ψαλιδισμένο σημείο και είναι δημοσιευμένο.

Τρίτο κανάλι είναι το ΣΤΑΡ. Άλλο και πάλι τούτο, η προπαγάνδα τους σπάει ρεκόρ. Και στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ έγινε η ίδια αναφορά του βίντεο του 2015 ώς φρέσκο του 2021 με τον Κορωναϊό να καλπάζει εφόσον στην Νάξο δεν… φορούσαν μάσκες! Πόση σαπίλα τελικά και βοθρολύματα πετούν στους τηλεθεατές!

Αυτά είναι φίλοι μου τά κανάλια από τά οποία νομίζετε ότι ενημερώνεστε. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι παρουσιαστές κατηγορούν το διαδίκτυο ώς βρώμικο για να μπορούν τα κανάλια να περνούν την πρόστυχη προπαγάνδα τους.

Η μόνη έγκυρη πηγή ενημέρωσης τελικά είναι το διαδίκτυο, αν και θα πρέπει με μεγάλη προσοχή να διασταυρώνουμε και εκεί τις ειδήσεις. Στα τηλεοπτικά κανάλια η μόνη αλήθεια μάλλον είναι η ημερομηνία που αναγράφουν, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο