ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 20.07.2017)

Φώτο διαδικτύου

Ένα δημοσίευμα για την ταλαιπωρία των οδηγών στα διόδια Αιγινίου στο Blog pieriki.blogspot.gr όπου αναφέρει την περιπέτεια τέως δημάρχου που έδωσε 50ευρο δίχως η ταμίας να μπορεί να του δώσει ρέστα διότι… δεν είχε, και αναγκάστηκε ο δήμαρχος να περιμένει αρκετά λεπτά έως ότου του δώσουν τά ρέστα και να του ανοίξουν την μπάρα, πηγαίνοντας το παιδί του στην Θεσσαλονίκη για προγραμματισμένο χειρουργείο, ανάγκασε τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα να παρέμβει.

Το δημοσίευμα αυτό, ο διακεκριμένος ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας, το σχολίασε χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα λέγοντας συγκεκριμένα τά εξής:

“Έχει απόλυτα δίκαιο το ρεπορτάζ τα βιώνω καθημερινά που ταξιδεύω για Αθήνα και Πάτρα. Αχαρακτήριστη συμπεριφορά. Δεν έχουν καν POS όπως λ.χ. η Ολυμπία Οδός που κατασκεύασε 150 χλμ. Αθήνα – Πάτρα.

Οι 4 βουλευτές Πιερίας που ψήφισαν τον Νόμο για την παραχώρηση της εθνικής οδού που φτιάχτηκε με δικά μας χρήματα, δέσμευσαν την Πιερία και διέπραξαν κυριολεκτικά έγκλημα διαρκείας για τον τόπο μας.

Ντρέπομαι για το κατάντημα της άλλοτε αναπτυσσόμενης Πιερίας που κατήντησε ουραγός τελευταία. Μια Σήραγγα και 20 χλμ έφτιαξε η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ και εισπράττει διόδια μέχρι τον Μαλιακό. Ντροπή Αίσχος ειλικρινά Σιχαίνομαι που είμαι Έλληνας.”

Σε δεύτερο σχόλιό του επί του άρθρου ο Βασίλης Νουλέζας επισημαίνει ότι: «Ο σταθμός Διοδίων Αιγινίου είναι πολεοδομικά παράνομος».

Καλό θα ήταν κάποτε να συνέτασσε άρθρο αιτιολογώντας τον ισχυρισμό του, διότι ώς έγκριτος ποινικολόγος γνωρίζει καλύτερα από εμάς τις πολεοδομικές παρανομίες.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο