ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 20.06.2017)

 

Ο κάθε δημότης και επισκέπτης της Κατερίνης μας, αντικρίζει ένα θέαμα αυτές τις ημέρες που δεν είναι αντίστοιχο της πόλης. Οι κάδοι σκουπιδιών υπερχειλίζουν και τά σκουπίδια εκτεθειμένα έξω από τους κάδους αναδύουν την γνωστή βρώμα που αηδιάζει και εξοργίζει.

Ο λόγος; Πρόκειται για τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ με αποτέλεσμα να κάνουν κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης και να μη μπορεί ο Δήμος να προβεί στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Σε Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε ο Δήμος Κατερίνης, αναφέρει τά εξής:

Από την αντιδημαρχία καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται, ότι, λόγω των πανελλαδικών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ – ΟΤΑ, καθώς και της κατάληψης του αμαξοστασίου του Δήμου Κατερίνης δεν είναι εφικτή η προγραμματισμένη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται -μέχρι νεωτέρας- οι κάτοικοι και επαγγελματίες του Δήμου Κατερίνης, να μην βγάζουν στους κάδους τα απορρίμματά τους.

Η αντιδημαρχία καθαριότητας ζητά την συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών και παρακαλεί να συμβάλλουμε όλοι στην προστασία της δημόσιας υγείας και της εικόνας της πόλης μας.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης) από την περασμένη Κυριακή έως και αύριο Τετάρτη, θα κρατά σε ομηρία το αμαξοστάσιο του Δήμου, με συνέπεια να τεθεί η δημόσια υγεία σε κίνδυνο με τά σκουπίδια να πρωταγωνιστούν στους δρόμους.

Όσο δίκαια και να είναι τα αιτήματά της ΠΟΕ-ΟΤΑ, είναι τουλάχιστον κατακριτέα η κίνησή τους αυτή, διότι βάλλουν κατά των δημοτών –και όχι κατά του Δήμου- για να κερδίσουν τα αιτήματά τους. Τέλος, εάν η κατάληψη τους αυτή –που θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία- είναι νόμιμη ή παράνομη, θα το κρίνει η εισαγγελία, δίχως να λησμονούμε ότι ζούμε στην… Ελλάδα!

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο