Σοβαρή καταγγελία από παίκτη τού ΟΠΑΠ Play στην Έδεσσα!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 20 Νοεμβρίου 2017)

 

Άλλη μια σοβαρή υπόθεση ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Αυτή την φορά αφορά μια σοβαρή καταγγελία από παίκτη τού ΟΠΑΠ PLAY, που δεν είναι άλλο από τά μηχανάκια τυχερών παιχνιδιών που κατέκλυσαν πρίν από λίγο καιρό όλη σχεδόν την Ελλάδα, και τά βρίσκει κανείς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους καθώς και στα πρακτορεία τού ΟΠΑΠ.

Φώτο διαδικτύου, ΟΠΑΠ PLAY – Καστοριάς

Παίκτης από την Έδεσσα κατήγγειλε ώς μη αξιόπιστες αυτές τις μηχανές και ότι οι κάρτες «κλέβουν» και δεν καταγράφουν σωστά τά ποσά που παίζουν οι παίκτες. Θεωρεί δε ότι υπάρχει ζήτημα στο λογισμικό τού Οργανισμού ΟΠΑΠ.

Αυτές τίς καταγγελίες έκανε ο παίκτης και την υπόθεση του την παρέδωσε στον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα ο οποίος με την σειρά του επικοινώνησε με ανώτατο στέλεχος τού ΟΠΑΠ όπου και διεξάγει έρευνα από τις 15 Οκτωβρίου για το ενδεχόμενο να γίνεται εκτεταμένη φοροδιαφυγή, σύμφωνα με πληροφορίες που πήρα από τον ίδιο τον δικηγόρο.

«Θύμα» έπεσε και πρώην γνωστός ποδοσφαιριστής από την Β. Ελλάδα, όπως πληροφορήθηκα από τον κύριο Νουλέζα, δίχως ωστόσο να κατονομάσει τον ποδοσφαιριστή.

Εάν τελικά ευσταθεί η σοβαρή αυτή καταγγελία, το Υπ. Οικονομικών χάνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος

Ο Βασίλης Νουλέζας θα δώσει συνέντευξη για το θέμα σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, όπως με ενημέρωσε.

Αναμένουμε λοιπόν τού λόγου το ασφαλές τής καταγγελίας, η οποία ομολογουμένως εάν αποδειχθεί θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην αξιοπιστία τού Οργανισμού.

 

© www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο