ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(06-10-2019)

 

Ένας από τους καλύτερους πεζόδρομους που μπορεί κάποιος να απολαύσει το περπάτημα του, είναι ο δρόμος από την Παραλία έως την Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα) Κατερίνης, όπου εκτός από τον πεζόδρομο διαθέτει και χωριστό ποδηλατοδρόμο.

Εκεί τοποθέτησε ο Δήμος (με την προηγούμενη Δημοτική αρχή) και κάποια παγκάκια για την ξεκούραση των πεζών και να ρεμβάζουν την όμορφη απέραντη αμμουδερή ακτή. Αυτό όμως που βλέπουμε στην διαδρομή, είναι όλα σχεδόν τα παγκάκια να είναι σπασμένα και κατεστραμμένα από κάποιους αλήτες που δεν σέβονται την δημόσια περιουσία.

Εμφανή είναι τα κτυπήματα από κλωτσιές που επέφεραν αυτοί οι αλήτες στα παγκάκια και τά έσπασαν.

Την ζημία αυτών των αλητών την πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες. Εάν τελικά ο Δήμος τοποθετούσε κάμερες παρακολούθησης δεν θα ήταν κακή ιδέα. Κάποιοι όμως αντιδρούν σε κάτι τέτοιο με το πρόσχημα των -δήθεν- προσωπικών δεδομένων!!!

Όσο για τά ξύλινα παγκάκια τού Δήμου και ιδιαίτερα τού τέως δημάρχου Σάββα Χιονίδη που καυχόταν πώς είναι έργο δικό του, τόσο στο Δημοτικό Πάρκο όσο και σε διάφορα άλλα σημεία τής πόλης καθώς και στο προκείμενο σημείο μας, πρότεινα κάποτε στον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη (σε συνέντευξη τύπου) «αντί να τά κάνει ξύλινα που θα τά σπάζουν και θα τά λερώνουν ποικιλοτρόπως, να τά κάνει σιδερένια για να μην σπάνε ώστε να χρίζουν πολυέξοδη αντικατάσταση», και η απάντηση του ήταν ότι «θα κρυώνει ο κώλος των πολιτών»!!! Πλήρωνε τώρα φορολογούμενε για να μην «κρυώνει ο κώλος σου»…!

Ευελπιστώ ότι η νέα Δημοτική αρχή θα αποκαταστήσει τις ζημίες, και γιατί όχι, να αντικαταστήσει τά παγκάκια με σιδερένια επιτέλους.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο