ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(11-06-2019)

 

Έγινε πρό μηνός αίτηση στο Ειρηνοδικείο Κατερίνης για χορήγηση πιστοποιητικού περί δημοσίευσης ή μη διαθήκης όπου το αποτέλεσμα θα ήταν διαθέσιμο μετά τίς 6 Ιουνίου, όπερ και εγένετο.

Σήμερα, 11 Ιουνίου 2019, πήγε ο ενδιαφερόμενος στο Ειρηνοδικείο να παραλάβει το πιστοποιητικό. Το πρώτο που παρατήρησε στους διαδρόμους τού ορόφου, ήταν η αποπνικτική και ανυπόφορη ζέστη όπου ο ιδρώτας του έτρεχε ποτάμι. Η αίθουσα τού υπαλλήλου κλιματιζόταν!

Το ευτράπελο όμως δεν είναι μόνον αυτό!

Τα πιστοποιητικά τών πολιτών, υπήρχαν όλα σε πάγκο στον διάδρομο όπου ο καθένας έπρεπε εκεί να τα ψάξει ένα πρός ένα για να βρεί το δικό του πιστοποιητικό και μέσα στην κάψα και στον ιδρώτα έως ότου καταφέρει ανάμεσα στα δεκάδες πιστοποιητικά να βρεί το δικό του. Ο υπάλληλος βλέπετε εκεί παραπέμπει αντί ό ίδιος να εξυπηρετήσει τον πολίτη εφόσον αράδιασε τις δεκάδες βεβαιώσεις έξω στον διάδρομο.

Το ζητούμενο όμως δέν είναι τόσο η ζέστη όσο η καταπάτηση των προσωπικών μας δεδομένων από την ίδια την Δικαιοσύνη!!!

Ενώ η Δικαιοσύνη καταδικάζει τον απλό πολίτη σε περίπτωση καταπάτησης τών προσωπικών δεδομένων τρίτων, η ίδια η Δικαιοσύνη καταπατά τά δικά μας προσωπικά δεδομένα με το να τα εκθέτει δημοσίως στον καθένα, με αυτή την απαράδεκτη τακτική έχοντας «φάτσα κάρτα» και εκτεθειμένες τις βεβαιώσεις μας που αναγράφουν τά πλήρη στοιχεία μας να τα ελέγχει ο καθένας και να κρατά τυχόν στοιχεία μας εάν και εφόσον το θελήσει.

Επισκέφθηκα το Ειρηνοδικείο και ρώτησα τον υπάλληλο γιατί τά προσωπικά μας δεδομένα είναι τόσο εκτεθειμένα και μάλιστα σε Δικαστικό Μέγαρο, και η απάντηση του ήταν ότι δεν υπάρχουν υπάλληλοι να εξυπηρετήσουν τον πολίτη. Έτσι «καθαρίζουμε» την θέση μας!!!

Αλήθεια, θα βρεθεί κάποιος υπεύθυνος να απαντήσει στο ρεπορτάζ αυτό, που είναι πολύ σοβαρό και αφορά τα προσωπικά μας δεδομένα, ή και πάλι θα περάσει στα ψιλά εφόσον στην Ελλάδα βρισκόμαστε; Πόσο ακόμα όμως θα πιπιλίζουμε την ίδια καραμέλα, ότι «στην Ελλάδα βρισκόμαστε» και κατά συνέπεια την Δικαιοσύνη κανείς δεν μπορεί να της επιβάλλει να αποδώσει στον εαυτό της δικαιοσύνη;;;

Δέν θα ήταν φρόνιμο να κρατήσουμε αυτό το ρεπορτάζ και να το παρουσιάσουμε σε τυχόν δικαστική διαμάχη για τυχόν καταπάτηση προσωπικών δεδομένων τρίτων εάν μας σύρουν στα δικαστήρια; Πώς θα δικάσει η έδρα από την στιγμή που η ίδια η Δικαιοσύνη παρανομεί;

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο