Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και για καταδικαστική απόφαση.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ (ΑΡΧΕΙΟ)

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την διενέργεια παράνομων παιγνίων, συνελήφθησαν χθες (25 Οκτωβρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, τρία άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • Δύο ημεδαπές ηλικίας 39 και 51 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της 39χρονης, με προσωρινά υπεύθυνη την 51χρονη,  διαπιστώθηκε να διενεργούνται παράνομα παίγνια σε 25 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ η 51χρονη παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε.
  • 25χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 22 ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπου διεξάγονταν παράνομα παίγνια και να μετατρέπει τις οθόνες τους με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε, παρεμποδίζοντας τον έλεγχο του καταστήματος. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και 36χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση.

Συνελήφθη χθες (25 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


Μοιραστείτε το Άρθρο