Συλλήψεις στην Πιερία για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια κάνναβης

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(25/09/2018)

 

Επί ποδός η αστυνομία Κατερίνης εχθές 24 Σεπτεμβρίου με διάφορες συλλήψεις, τόσο για κλοπές όσο και για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργειας κάνναβης.

Φώτο διαδικτύου

Συγκεκριμένα, εχθές στην Κατερίνη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 άτομα για καλλιέργεια κάνναβης σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

  • Ένας 68χρονος καλλιεργούσε στο αγρόκτημα του 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,8 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν.
  • Σε 55χρονο που διεξήχθη έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 31,4 γραμμαρίων και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων, που καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας.

Επίσης, συνελήφθη χθες 24 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, όπου χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο ξύλο, διέρρηξε παγκάρι εκκλησίας στην πόλη της Κατερίνης και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν 38 ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σε άλλη περίπτωση τής ίδιας ημέρας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 28 ετών, οι οποίοι από κοινού τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, μπήκαν παράνομα σε περιφραγμένο χώρο ενός Λούνα Πάρκ στην περιοχή της Παραλίας Κατερίνης και παραβίασαν δύο τροχόσπιτα, αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 600 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο