ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 08/08/2017)

 

Δύο 19χρονοι νεαροί αποφάσισαν να «αποδράσουν» από την καθημερινότητά τους και θέλησαν προσωρινά την ελεύθερη κατασκήνωση σε παραλία τής Πιερίας.

Αυτό ήταν μεγάλο αδίκημα για τις αρχές, και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δίου-Ολύμπου κλήθηκαν εχθές 7 Αυγούστου να ερευνήσουν την υπόθεση.

Οι νεαροί βρέθηκαν να «έχουν εγκαταστήσει σε υπαίθριο κοινόχρηστο χώρο δύο σκηνές, με σκοπό τη διαμονή», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο τμήμα για τα περαιτέρω! Παρόμοιες συλλήψεις έχουμε και σε διάφορα άλλα παραλιακά σημεία, όπως πρίν από λίγες ημέρες και σε παραλίες τής Χαλκιδικής.

Ο νόμος απαγορεύει την ελεύθερη κατασκήνωση ενώ κάνει τα «στραβά μάτια» όταν επιχειρηματίες κλείνουν τις παραλίες με τις ξαπλώστρες τους για να μη μπορεί ο ελεύθερος πολίτης να απολαύσει τις ελεύθερες παραλίες!!!

Συγκεκριμένα, για την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, τον περασμένο μήνα μόνο στην περιοχή τής Χαλκιδικής:

  • διενεργήθηκαν συνολικά 106 έλεγχοι,
  • συνελήφθησαν 22 άτομα και
  • βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις.

Είναι γεγονός, δεν μπορεί πλέον ο πολίτης να απολαύσει τις παραλίες, ερημικές κατά προτίμηση που δεν ενοχλεί άλλους λουομένους, με το να στήσει για μια βραδιά μία σκηνή να περάσει όμορφα την νύχτα του, διότι θα συλληφθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις ώς «εγκληματίας».

Και ήμαστε μόνο στην αρχή…!

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο