Συνελήφθη ο Δολοφόνος του 45χρονου της Καλλιθέας Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (17-06-2021).

Το άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα Κατερίνης με θύμα τον 45χρονο που βρέθηκε πίσω από το κοιμητήριο του χωριού πισθάγκωνα δεμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και καμένος, εξιχνίασε η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Πρόκειται για 58χρονο συγχωριανό του θύματος (τα στοιχεία του στην διάθεση μου) όπου επί σειρά ετών σκορπούσε τον τρόμο και εκβίαζε χρήστες ναρκωτικών αποσπώντας χρήματα. Ως αιτία του εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές με το θύμα, όπως υποστηρίζει η Ασφάλεια Κατερίνης, θα πρέπει όμως να είναι και βαθύτερα τα αίτια σύμφωνα με πληροφορίες μου.

Το θύμα ήταν από καλή οικογένεια αλλά χρήστης ναρκωτικών όπου και πήγε με τον πατέρα του στην Αυστραλία για απεξάρτηση και τα κατάφερε. Ερχόμενος και πάλι στην Ελλάδα τον έμπλεξαν εκβιαστικά με αποτέλεσμα το τραγικό του τέλος από τον δράστη συγχωριανό του.

Ο δράστης απ’ ότι πληροφορούμαι πάσχει από βαριά ασθένεια και δεν έχει πολλά περιθώρια ζωής, ενώ είχε πολλά πάρε-δώσε με την αστυνομία για πολλά χρόνια. Ήταν δηλαδή γνωστός στις αρχές για ναρκωτικά ενώ μπαινόβγαινε στις φυλακές.

Πιθανολογείται ότι είχε και συνεργό που δεν συνελήφθη έως τώρα.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο