ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(10/01/2019)

 

Μια ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στον Γιώργο Οικονομίδη ο κος Θωμάς Αναστασιάδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», που ηγείται ο νύν δήμαρχος Κατερίνης κος Σάββας Χιονίδης.

Ο κύριος Αναστασιάδης, επιχειρηματίας, ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με την γνωστή Δημοτική Παράταξη του κυρίου Χιονίδη, και υπήρξαν από τους συντοπίτες μας τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια, όπως την εναντίωση του στον δήμαρχο για την απόφαση του να εγκαταστήσει στο χωριό Γανόχωρα τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), ενώ τώρα συμπορεύεται με τον ίδιο τον δήμαρχο.

Καυτό και επίκαιρο θέμα συζήτησης στους Πιεριείς είναι και οι απ’ ευθείας αναθέσεις που δίδονται από τον Δήμο Κατερίνης σε συγκεκριμένα πρόσωπα και επιχειρήσεις, όπως αυτή η επιχείρηση τού κυρίου Αναστασιάδη. Το ζήτημα αυτό τέθηκε με ερώτηση στον ίδιο τον Θωμά Αναστασιάδη ο οποίος και έβαλε τά πράγματα στην θέση τους με την απάντηση που έδωσε στον δημοσιογράφο τής Pieria.tv

Έμφαση δόθηκε στην συνέντευξη και η υπόθεση των αδέσποτων σκύλων στην Κατερίνη και γενικότερα στην Πιερία. Ο Θωμάς Αναστασιάδης, εθελοντής στην επιτήρηση και συντήρηση τού Κυνοκομείου Κατερίνης και επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων, έχει την λύση, όπως μας λέει, για να απαλλαγεί η πόλη από τά αδέσποτα και αυτά να βρούνε μια ζεστή αγκαλιά και φροντίδα.

Τέλος, ζητήθηκε από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θωμά Αναστασιάδη, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους μέσα από την κάμερα μας, να αιτιολογήσει την απόφαση του να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές τού Μαΐου 2019.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε τί είπε.

 

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο