Σύγκρουση Ι.Χ. με Δίκυκλη Μοτοσυκλέτα στην Παράκαμψη Περιφερειακού Κατερίνης (Βίντεο).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (12-06-2021).

 

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην στροφή της παράκαμψης που δόθηκε για την διέλευση οχημάτων λόγω των έργων αποπεράτωσης του Περιφερειακού δρόμου Κατερίνης στο ύψος Βροντινού, όπου αναμένεται να παραδοθεί τον Οκτώβριο 2021.

Λόγω πιθανής απροσεξίας των οδηγών αλλά και της κακοτεχνίας του δρόμου, με λακκούβες τις οποίες προσπαθούν οι οδηγοί να αποφύγουν με ελιγμούς, σημειώθηκε σήμερα Σάββατο το μεσημέρι 12/06/2021 μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου με δίκυκλη μοτοσυκλέτα με τον δικυκλιστή να σωριάζεται στον δρόμο. Το ευτύχημα είναι ότι ο νεαρός δικυκλιστής φορούσε το κράνος του και δεν έπαθε το παραμικρό εφόσον σηκώθηκε έβαλε την μηχανή του στην άκρη και πλησίασε με χειραψία τον οδηγό του Ι.Χ. για ανταλλαγή στοιχείων.

Το δυστύχημα όμως είναι ότι η αρμόδια αρχή και ο εργολάβος του έργου που έδωσε τον παράδρομο στην κυκλοφορία, αδιαφορεί έως τώρα να επιδιορθώσει το επίμαχο και επικίνδυνο γεμάτο λακκούβες σημείο, όπως επεσήμανα σε άλλο ρεπορτάζ μου, και αναγκαστικά οι οδηγοί στην προσπάθεια τους να αποφύγουν με ελιγμούς τις λακκούβες, κινδυνεύουν με ατύχημα σύγκρουσης των οχημάτων.

Δηλαδή κύριοι περιμένετε να θρηνήσουμε θύματα για να επισκευάσετε την στροφή στον παρακαμπτήριο δρόμο που τον διέρχονται κάθε είδους οχήματα;

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο