Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους, αλλά μόνο σε σοβαρά Κράτη!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (22-11-2020).

 

Όταν ένα Κράτος είναι σοβαρό και αντιμετωπίζει μια κατάσταση με υπευθυνότητα, τότε τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από θετικά.

Φωτογραφία διαδικτύου.

Εν προκειμένω η Αυστραλία από σήμερα Κυριακή 22/11/2020 θέτει τέλος στις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και περισσότερο η Μελβούρνη όπως ο Ελληνικής καταγωγής (Κύπριος) πρωθυπουργός της Πολιτείας Βικτώρια Daniel Andrews ανακοίνωσε.

Επίσης:

«Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής οι πολίτες της Βικτώριας θα μπορούν να υποδεχθούν 15 άτομα στα σπίτια τους ενώ από τις 13 Δεκεμβρίου ο αριθμός αυτός διπλασιάζεται στους 30, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Βικτώριας, Daniel Andrews. Εξήγησε, όμως, ότι ο αριθμός των καλεσμένων ισχύει για όλη την ημέρα, και τόνισε πόσο κρίσιμο είναι να τηρήσουμε αυτές τις οδηγίες» (Πληροφορίες από ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Μελβούρνης).

Επίσης ανοίγει και η εστίαση όπως και οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, θα γίνονται κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι κλπ), αλλά όλα με το μέτρο που επιβάλλει η κυβέρνηση για να μπορούν κάποτε να απελευθερωθούν εντελώς.

Η Αυστραλία όμως έχει σοβαρούς επιστήμονες που δεν μπερδεύουν τον λαό:

Δεν πέφτουν σε αντιφάσεις και δεν είναι «κωλοτούμπες» να λένε την μια αυτό και την άλλη εκείνο!

Δεν λένε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες και ότι δεν προστατεύουν ενώ την άλλη ημέρα λένε ότι οι μάσκες προστατεύουν και είναι υποχρεωτικές!

Δεν λένε ότι ο ιός είναι μια γρίπη και την άλλη να λένε ότι είναι θανατηφόρα πανδημία!

Δεν λένε ότι δεν χρειάζεται το «μάντρωμα» (Lockdown) και την άλλη το επιβάλλουν!

Δεν «τα παίρνουν» από φαρμακευτικές εταιρίες για… έρευνες, και αμέσως προβάλλουν κάποιο αμφιβόλου αξίας εμβόλιο και κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό να εμβολιαστεί υποχρεωτικά!

Δεν «κονταροχτυπιούνται» μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει θέση στο κυβερνητικό σχήμα επιτροπής λοιμωξιολόγων. Δηλαδή δεν κάνουν αρχικά δηλώσεις «κατά της πανδημίας» (βλέπε επιδημία) και την άλλη μιλούν υπέρ αυτής για μια θεσούλα!

Δεν βγαίνουν στο «γυαλί» τυχάρπαστοι μη λοιμωξιολόγοι και ιολόγοι (αλήθεια, υπάρχουν ιολόγοι στην Ελλάδα;) που είναι μόνο παθολόγοι και πρόεδροι ιατρικών συλλόγων να μιλούν ώς λοιμωξιολόγοι κουνώντας μάλιστα και το δάκτυλο τους στον λαό ώς δικτάτορες!

Δεν έχουν «Τσιόδρες και Χαρδαλιάδες, Σύψες και Μαγιορκίνες» που με το πρόσχημα της ενημέρωσης τρομοκρατούν (άθελα τους θέλω να πιστεύω) τον λαό!

Δεν έχουν έναν Χαρδαλιά να ποινικοποιεί την ασπίδα προσώπου και να κυκλοφορεί ο ίδιος με ασπίδα προσώπου!

… και τόσα άλλα “κωλοτουμπίστηκα” ων ουκ έστιν αριθμός!   

Η Αυστραλία λοιπόν δεν είναι Ελλάδα γι’ αυτό και έφτασε τα κρούσματα στο ΜΗΔΕΝ. Η Πολιτεία της Αδελαΐδας πρόσφατα βρήκε περίπου 20 κρούσματα αλλά τα αντιμετώπισε επιτυχώς και έχει μόνο ΕΝΑ κρούσμα τώρα το οποίον προέρχεται από άτομο του εξωτερικού.

Στην Μελβούρνη όταν υπήρξαν αμφιβολίες για τον χειρισμό της επιδημίας αμέσως παραιτήθηκε από ευθιξία (άγνωστη λέξη στους έλληνες πολιτικάντηδες) η ομογενής Υπουργός Υγείας Τζένη Μικάκου (Jenny Mikakos). Στην Ελλάδα καμιά παραίτηση δεν βλέπουμε, απεναντίας «σκοτώνονται» πώς να κρατηθούν στην καρέκλα τους. Γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου και ώς κράτος και ώς άνθρωποι!!!

Στην Ελλάδα κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, όπως εν προκειμένω η κυβέρνηση Μητσοτάκη που από λάθος χειρισμούς σκόρπισε το «χτικιό» σε όλη την χώρα! Όταν βρούνε αδιέξοδο αναλαμβάνουν μόνο τις πολιτικές ευθύνες, σαν να «χέστηκε η κουρούνα στ’ αλώνι» δηλαδή, εφόσον καμιά επιβολή τιμωρίας δεν υπάρχει σε πολιτική ευθύνη. Δημοσιογραφικά αυτό εκμεταλλευόμαστε οι πολλοί διότι εάν πούμε κάποιον πολιτικό ότι είναι τομάρι έχουμε ποινικές επιπτώσεις, εάν όμως τον αποκαλέσουμε «πολιτικό τομάρι» τότε δεν μας κάνουν «ντά» διότι μεμφόμαστε την ιδιότητα του και όχι το άτομο του!

Τέλος λοιπόν η μάσκα εξωτερικών χώρων στην Αυστραλία. Δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι στην χώρα μας δεν πρέπει να προσέχουμε και να υπακούμε στις αποφάσεις των ειδικών ή “ειδικών”. Θα έρθει η ώρα της εκτίμησης κάποτε για το πώς κατέστρεψαν την οικονομία μας και την ψυχολογία μας και κατάντησαν την Ελληνική Αστυνομία “εισπρακτική εταιρία” συλλέγοντας τα πρόστιμα που μας επιβάλλουν…!

Το «κερασάκι στην τούρτα» όμως, είναι το εξής: Στοιχεία αναφέρουν ότι ξεπέρασαν τους 1.370.000 οι θάνατοι από COVID-19 παγκοσμίως. 1.370.000 θάνατοι σε κατοίκους της γης 7.5 δισεκατομμυρίων, και αυτό το ονομάζουν πανδημία! Φευ…

Παγκοσμίως έχουμε περίπου 59 εκατομμύρια κρούσματα και όλοι σχεδόν μιλούν γι’ αυτό. Έχουμε όμως και πάνω από 40 εκατομμύρια θεραπείες αλλά κανένα βοθροκάναλο δεν κάνει λόγο γι’ αυτό, διότι κάτι τέτοιο δεν συμφέρει, τους χαλάει την σούπα.

Ευχόμαστε αλλά και απαιτούμε να αποκαλυφθεί κάποτε το φιάσκο ή όχι της ονομαζόμενης πανδημίας και εάν υπάρχει σκοπιμότητα τότε να πληρώσουν τόσο οι υπεύθυνοι, είτε επιστήμονες είτε πολιτικοί, όσο και κάποια βοθροκάναλα που πήραν πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ για να τρομοκρατούν τον κόσμο με την όποια προπαγάνδα τους. Έχουμε ουκ ολίγους τέτοιους «δημοσιογράφους» μεγάλων καναλιών, τηλε-εισαγγελείς της κακιάς ώρας.

Υγιαίνετε…

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο