Τέλος ο Εφιάλτης του Κινεζικού Πυραύλου. Κατέπεσε στον Ινδικό Ωκεανό.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (09-05-2021).

 

Ο εφιάλτης και η αγωνία για τον 22 τόνων Κινεζικό πύραυλο έλαβε τέλος καθ’ ότι έχει επανέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης και (αφού πέρασε επάνω και από την Ελλάδα) έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό βόρεια των Μαλδιβών εχθές Σάββατο 8 Μαΐου γύρω στις 10:30 μ.μ. Ανατολική ώρα.

Η washingtonpost.com επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι η επανεισαγωγή του πυραύλου προκάλεσε διεθνή ανησυχία για το πού μπορεί να πέσει. Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι ο κίνδυνος για τον άνθρωπο ήταν αστρονομικά χαμηλός, αλλά δεν ήταν αδύνατο να καταπέσει σε μια κατοικημένη περιοχή.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος προέβλεψε μια «ζώνη κινδύνου» που κάλυπτε μεγάλο μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης σχεδόν της Αμερικής, της Αφρικής και της Αυστραλίας, τμήματα της Ασίας και ευρωπαϊκών χωρών όπως η Ιταλία και η Ελλάδα.

Τέλος καλό λοιπόν και όλα καλά για να επανέλθουμε και πάλι στην καθημερινότητα του άλλου εφιάλτη, της οικονομικής, της ψυχολογικής και την ηθικής καταστροφής που μας επιβάλλουν οι «ειδικοί» μας με το πρόσχημα του Κορωναϊού.

 

www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο