ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 25.07.2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

Η καλή μέρα απ’ το πρωΐ φαίνεται, λέει ο λαός μας, και η σημερινή Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 μάλλον «στραβά» ξεκίνησε.

Η οδός Κασσάνδρου στην Κατερίνη ήταν κλειστή για τα οχήματα με συνέπεια την ταλαιπωρία και τον εκνευρισμό των οδηγών που δεν μπορούσαν να πάνε στον προορισμό τους κάνοντας κύκλους στον κόμβο Κίτρους και Κασσάνδρου.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 25.07.2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 1

Ούτε καν πινακίδες δεν τοποθέτησαν οι αρμόδιοι που να καθοδηγούν τους οδηγούς για το πώς θα πάνε στο κέντρο της πόλης αφήνοντας τους στην τύχη της μαντεψιάς, και αυτό διότι οι μονόδρομοι που υπάρχουν και πλεονάζουν, καθιστούν αδύνατη την ομαλή κυκλοφορία.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 25.07.2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2

Ο λόγος της ταλαιπωρίας αυτής ήταν η διαγράμμιση του δρόμου της οδού Κασσάνδρου με τά δύο ρεύματα κυκλοφορίας να παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 25.07.2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 4

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 25.07.2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 5

Στα σχέδια του Δήμου Κατερίνης ήταν να κλείσει η οδός για 40 λεπτά τής ώρας μόνο, κάτι που κράτησε όμως πολύ παραπάνω. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, επήλθε και διαφωνία μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου, με την Δημοτική Αστυνομία να ενημερώνει ότι έκλεισαν εντελώς την οδό Κασσάνδρου για τις προβλεπόμενες εργασίες, κάτι που προσφέρει και ασφάλεια στους υπαλλήλους του έργου, ενώ η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να διαφωνεί με το ολοκληρωτικό κλείσιμο της οδού.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 25.07.2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 3

Όμως, τέλος καλό όλα καλά, και μετά από την ολοκλήρωση των διαγραμμίσεων η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και πάλι. Η αγανάκτηση όμως των οδηγών Δευτεριάτικα δεν είπε να κοπάσει.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 25.07.2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 6

Ας είναι, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα της Ελληνικής νοοτροπίας αμφοτέρων, και των οδηγών και των υπηρεσιών που θέλουν πολύ ακόμα να φτάσουν την Ευρωπαϊκή νοοτροπία μιάς και αποτελούμε μέρος της.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 25.07.2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 7

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment