ΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΎΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (01-01-2021).

 

Εννοείται πως δεν είναι η μόνη τρύπα πεζοδρόμου στην πόλη μας η οποία και καθίσταται επικίνδυνη για την σωματική ασφάλεια των πεζών πολιτών.

Χρέος μου όμως δημοσιογραφικό είναι η ανάδειξη τους μήπως και φτάσει σε γνώση των αρμοδίων του Δήμου και αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη τρύπα στον πεζόδρομο βρίσκεται επί της οδού 19ης Μαΐου απέναντι από γνωστό Σούπερ Μάρκετ δίπλα στα ΚΤΕΛ. Έτσι για να δώσω κάπως το στίγμα, άσχετα που μπορεί να το γνωρίζουν στον Δήμο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να την… βουλώσουν! Εκεί μάλλον υπήρχε κάποτε κάποιο δέντρο που ξεράθηκε,… ως είθισται!!! Τώρα ότι απόμεινε είναι για να θυμίζει τον κίνδυνο σε πεζούς του Δήμου Κατερίνης.

Έως ότου ευαρεστηθούν οι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση, ας έχουν τον νού τους οι πεζοί πολίτες στο σημείο εκείνο. Και σε πολλά άλλα βεβαίως βεβαίως!!! Στην (τρύπια) Κατερίνη βρισκόμαστε εξ άλλου.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο