ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ COURIER ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(22/03/2018)

 

Απαράδεκτο για μια μεγάλη εταιρία Courier, όπως είναι τά ΕΛΤΑ, να ξεχνούν να παραδώσουν στον παραλήπτη πακέτο αποστολής, και να το κρατούν στις αποθήκες τους μια εβδομάδα τώρα δίχως διεκπεραίωση.

Φώτο διαδικτύου

Συγκεκριμένα, συνέβη προσωπικά σ’ εμένα το περιστατικό.

Αγόρασα μέσω του Facebook εξαρτήματα από Drone από έμπιστο φίλο πωλητή ο οποίος και μου τά έστειλε πρίν από μια εβδομάδα μέσω των ΕΛΤΑ COURIER. Κανονικά την επομένη ή την μεθεπομένη ημέρα θα έπρεπε να τά παραλάβω. Δεν είχα όμως καμιά ειδοποίηση.

Επικοινώνησα με την εταιρία στην Κατερίνη αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε κάτι στο όνομά μου τέσσερις ημέρες μετά την αποστολή. Ο φίλος αποστολέας ενδιαφερόταν εάν έλαβα το πακέτο. Όταν τον πληροφόρησα ότι δεν έλαβα τίποτα πήγε ο ίδιος προσωπικά στα ΕΛΤΑ COURIER τής Πάτρας ζητώντας τον λόγο. Το παράδοξο είναι, ότι, κατά την παράδοση του πακέτου στην εταιρία, η υπάλληλος του έδωσε λάθος απόδειξη, δηλαδή κάποιου άλλου αποστολέα από Θεσσαλονίκη!!! Όταν ο φίλος το αντιλήφθηκε με ενημέρωσε αμέσως στέλνοντας μου και την φωτοτυπία τής απόδειξης, η οποία και ακολουθεί.

Στην συνέχεια επικοινώνησα και πάλι με τα ΕΛΤΑ COURIER τής Κατερίνης και βρήκαν ότι το πακέτο ακόμα δεν έφυγε από την Πάτρα. Ο φίλος αποστολέας από την Πάτρα πήγε και πάλι στα ΕΛΤΑ COURIER και μετά από έλεγχο βρήκαν ότι το πακέτο υπάρχει κάπου εκεί στις αποθήκες τους και υποσχέθηκαν να το βρούνε… εάν το βρούνε δηλαδή, ενώ στην συνέχεια του έδωσαν την πραγματική απόδειξη, όπου και ακολουθεί.

Σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου ακόμα δεν μου ήρθε το πακέτο. Πιστεύω ότι κάποτε θα έρθει εάν το βρούνε και δεν εκλάπη και θέλω να πιστεύω επίσης ότι αυτό είναι μεμονωμένο περιστατικό, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν ευθύνη τα ΕΛΤΑ COURIER εφόσον περιστατικά τέτοια υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες τής εταιρίας και την δυσφημούν.

Αναμένω λοιπόν πότε θα ευαρεστηθούν οι υπάλληλοι να κάνουν την δουλειά τους για την οποίαν και πληρώνονται…!

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο