ΤΟΥ ΑΤΜ ΤΟ… “ΚΑΓΚΕΛΟ”.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

eurobank 2Πήγα σήμερα (Παρασκευή 27.06.2014) σε ΑΤΜ της EUROBANK στην Κατερίνη να βγάλω κάποια χρήματα. Βλέπετε Σαββατοκύριακο εν όψη. Βάζω την κάρτα ώς συνήθως, επιλέγω λογαριασμό, ζητώ 200 ευρώ και όλα εντάξει…!

Περιμένω να βγεί η κάρτα μου με τα χρήματα αλλά μάταια. Μπήκε “κάγκελο” στο ΑΤΜ. Κρατήθηκε καί η κάρτα καί τα χρήματα. Κλειστή η τράπεζα όμως οι υπάλληλοι ήταν μέσα. Κτύπησα το τζάμι και μετά από αναμονή μου μέσα στό λιοπύρι της σημερινής κάψας ανοίγουν την πόρτα λέγοντας μου ότι κάποιο πρόβλημα θα προέκυψε και κρατήθηκε η κάρτα. Να πάω την Δευτέρα (Παρασκευή είναι σήμερα) και να δώ τί συνέβη.

Σαββατοκύριακο δίχως χρήματα, ούτε για βενζίνη, εξ’ αιτίας σφάλματος της τράπεζας, σφάλματος διότι δέν υπήρξε σφάλμα από μέρους μου. Εξάλλου στα σφάλματά μας, μάς δίνουν ευκαιρία για δεύτερη συναλλαγή. Άσκοπες λοιπόν οι διαμαρτυρίες μου και έτσι από το σπίτι τηλεφωνώ στα κεντρικά της Αθήνας. Ακύρωσαν την κάρτα μου λέγοντας μου τά ίδια, δηλαδή την Δευτέρα να πάω και να δώ τί συνέβη. Ότι με άφησαν δίχως χρήματα μέχρι την Δευτέρα δέν τους νοιάζει. Τράπεζα είναι αυτή, τον πελάτη θα κοιτάξουν;;;

Ενώ είμαι ακόμα στο τηλέφωνο με τον ευγενικό υπάλληλο της EUROBANK, ανοίγω το Internet Banking και από τον λογαριασμό μου βλέπω να κρατήθηκαν τα 200 ευρώ πού “έβγαλα” από τό ΑΤΜ και που ποτέ δέν μου έδωσαν. Ενημέρωσα τον υπάλληλο και η απάντηση η στερεότυπη: Την Δευτέρα να πάω στό κατάστημα της τράπεζας να κάνω ανάκληση της συναλλαγής. Ζήσε Μάη μου…!

Την Δευτέρα που θα πάω, θα κάνω ανάκληση… του λογαριασμό μου, ζητώντας όλα τα χρήματά μου και θα πάω σε άλλη τράπεζα… ώσπου να μου κάνουν και αυτοί τά ίδια για να πάω στην επόμενη. Βλέπετε τό έχω αυτό τό “ψώνιο” όταν μου κεντρίζουν το “νευρικό σύστημα”. Ποιός χάνει τελικά με… τόσες τράπεζες που υπάρχουν; Η EUROBANK φυσικά, που έχασε ακόμα έναν πελάτη, έστω και μικρό, όταν μέ “κέρδισε” από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που έφυγα και πάλι από ανοησία τους απενεργοποιώντας την κάρτα μου από λάθος τους.

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο