Το Ισραήλ υποστηρίζει την τρομοκρατική Οργάνωση Χαμάς.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

WikiLeaks, Julian Assange 3

O Αυστραλός, ιδρυτής των γνωστών παγκοσμίως για τις αποκαλύψεις του WikiLeaks, Julian Assange, προέβη με συνέντευξη του, σε εφημερίδα τής Αργεντινής, σε περισσότερες αποκαλύψεις. ‘Όπως αναφέρει η «RT News» (RUSSIAN TODAY NEWS), ο Julian Assange μεταξύ άλλων έδωσε στην δημοσιότητα αποδεικτικά στοιχεία για το Ισραήλ, όπου η Ισραηλινή κυβέρνηση υποστηρίζει μυστικά την τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς, ενώ φανερά το «παίζει» θύμα της.

WikiLeaks, Julian Assange 1Σύμφωνα με τά έγγραφα που έχει στην διάθεσή του ο “Mr. WikiLeaks” οι αρχές του Ισραήλ υποστηρίζουν την Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, με μοναδικό σκοπό να προκληθεί ρήγμα στο κίνημα της ανεξαρτησίας των Παλαιστίνιων. Δυστυχώς όμως αυτή την Ισραηλινή τακτική την πληρώνουν (όπως πολλάκις ανέφερα με δημοσιεύματά μου) αθώα γυναικόπαιδα.

Η αποκάλυψη τού Assange αναφέρει:

«Τα τηλεγραφήματα που έχουμε στην κατοχή μας αποδεικνύουν τον τρόπο που το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Χαμάς ως εργαλείο για να διαιρέσει την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης [PLO] και την παλαιστινιακή αντίσταση».

Μετά ΚΑΙ από αυτό, υπάρχουν ακόμα Χριστιανοί αδελφοί μας που υποστηρίζουν το κράτος αυτό ως τον «εκλεκτό λαό του Θεού» σε συνέχεια της Παλαιάς Διαθήκης;;;

Εκτός από αυτό, ο Assange μίλησε και για το Ισλαμικό Χαλιφάτο (κράτος επιμένουν να το αποκαλούν τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης) που είναι αποδεδειγμένα δημιούργημα των αμερικάνων (όπως ο Μπίν Λάντεν, ο Σαντάμ Χουσεΐν, κ.α.) για τους δικούς τους σκοτεινούς λόγους.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv
 


Μοιραστείτε το Άρθρο