ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(02-06-2019)

 

Σήμερα είναι η ευκαιρία τής 4ετίας σου για να διοικηθείς δημότη και ψηφοφόρε τού Δήμου Κατερίνης.

Μπροστά σου απλώνονται δύο ευκαιρίες.

Η πρώτη ευκαιρία είναι και πάλι το παλαιό με τούς παλαιούς που σε διοίκησαν, με τον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, τούς αντιδημάρχους και τούς Δημοτικούς συμβούλους του, όπου τούς δοκίμασες 13 περίπου χρόνια.

Η δεύτερη ευκαιρία σου είναι το νέο που απλώνεται μπροστά σου, αυτοί που δεν δοκιμάστηκαν ακόμα στην αυτοδιοίκηση και δείχνουν να έχουν όραμα, όρεξη και θέληση για την πρόοδο τού Δήμου Κατερίνης και κατ’ επέκτασιν όλων των δημοτών που ελπίζουν στο καλύτερο γι’ αυτούς και τά παιδιά τους. Είναι ο Κώστας Κουκοδήμος σε συνεργασία με τον Γιώργο Νταντάμη, όπου βάλθηκαν αμφότεροι να εξυγιάνουν τον Δήμο Κατερίνης, τά έργα του και τά οικονομικά του.

Υποσχέσεις όμως ακούσαμε και ακούμε συχνά, ώς είθισται δηλαδή σε προεκλογικούς αγώνες και αναμετρήσεις. Κλείσε τ’ αυτιά σου στις «σειρήνες». Σκέψου λογικά και έλεγξε το πρόγραμμα εκάστου για να μπορείς ανεπηρέαστα να προσέλθεις στην κάλπη.

Πιθανόν να δέχθηκες φακελάκι με «παράδες» από κάποιον υποψήφιο. Αυτό σημαίνει ΕΓΚΛΗΜΑ και εξαγορά συνείδησης και ψήφου, κάτι που καταπατεί το δικαίωμα τής ελευθερίας σου και υποτιμά την νοημοσύνη σου. Εάν δέχθηκες τέτοιο φακελάκι, φέρσου έξυπνα! Εάν δεν μπορείς να τους το πετάξεις στα μούτρα, κράτησε το περιεχόμενο του (κέρνα τους φίλους σου στην υγειά τών κορόϊδων) για να τους αποδείξεις ότι αυτοί έχασαν, και πήγαινε στην κάλπη με την δική σου προσωπικότητα, με το δικό σου «θέλω» και γράψε εκεί που πρέπει τον δωροδοκούντα!

Στην δική σου κρίση εναπόκειται το μέλλον τής πόλης.

Στην δική σου κρίση εναπόκειται το μέλλον των παιδιών σου…!

Ψήφισε ελεύθερα και ανεπηρέαστα, δίχως κομματικές παρωπίδες και εξαρτήσεις. Μη ξεχνάς ότι θα είσαι υπεύθυνος είτε στο έγκλημα είτε στην πρόοδο τού Δήμου Κατερίνης. Σήμερα δέν θα εκλεγεί δήμαρχος ο καλύτερος αλλά αυτός που ΕΣΥ με δική σου ευθύνη και υπευθυνότητα επέλεξες!

«Καλό βόλι»…!

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο