ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΕΓΧΡΩΜΟ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Επιτέλους και το Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης αλλάζει πρόσωπο. Τα περιβόητα σάπια και σπασμένα παγκάκια του που τόσο καιρό πασχίζαμε στην διαδικτυακή www.Pieria.tv με διάφορα ρεπορτάζ να αντικαταστήσουμε, άρχισαν τελικά να αντικαθίστανται με τά νέα πολύχρωμα παγκάκια που ο Δήμος Κατερίνης έβαλε στόχο να γεμίσει την πόλη.

ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (5).

Αυτό δεν σημαίνει ότι χάριν των δικών μας ρεπορτάζ αντικαθίστανται, διότι υπήρχε στα σχέδια τού Δήμου και του δημάρχου Κατερίνης κυρίου Σάββα Χιονίδη, αλλά πιστεύουμε ότι συμβάλαμε ώς προς την επιτάχυνση του χρόνου αντικατάστασης.

Όπως βλέπετε και στον δέκτη σας, η χαρά των δημοτών, μικρών και μεγάλων, είναι έκδηλη, και απολαμβάνουν την ομορφιά του Πάρκου πλέον όπως του αρμόζει να είναι, διότι αποτελεί στολίδι και όαση της πόλης.

Ελπίζουμε σύντομα να αντικατασταθούν και τά υπόλοιπα παγκάκια, διότι αποτελούν αντίθεση πλέον με την σαπίλα τους, σάν να είναι «Μια τσουκνίδα στις βιολέτες» σύμφωνα με την γνωστή Ελληνική ταινία του 1967 «Κολωνάκι Διαγωγή Μηδέν».

ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (2).

ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (4).

ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (8).

Συγχαρητήρια λοιπόν στον δήμαρχο, όπως αρμόζει στο κανάλι μας να δίνουμε, διότι καυτηριάζουμε τά κακώς κείμενα και επικροτούμε τις αρετές.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment