ΤΟ FACOBOOK ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ… 2014!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (8 Μαΐου 2019)

 

Τρελάθηκε το Facebook και παραλογίζεται πέφτοντας σε παράνομες διαγραφές δημοσιογραφικών ειδήσεων.

Το Facebook μού έκανε γνωστό σήμερα (8 Μαΐου 2019) ότι ένα ρεπορτάζ μου τού 2014(!!!) με την δημοσιογραφική μου παρουσίαση για την υποψηφιότητα μέλους τής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ) στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, όπου διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ Κατερίνης, παραβιάζει τούς όρους τού Facebook και διέγραψε την πρό… 5ετίας ανάρτηση μου. Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Επόμενο είναι ότι επέβαλα ένσταση και αναμένω την απόφαση τους.

Η κίνηση τους αυτή πιθανόν να οφείλεται στον πόλεμο που διεξάγει το Facebook στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπου και διέγραψε την επίσημη σελίδα τους. Τελευταία πληροφορηθήκαμε ότι το Facebook συνεργάζεται με τά γνωστά ELLINIKA HOAXES όπου ώς… «παντογνώστες» καταρρίπτουν τούς πάντες και τά πάντα, ώς και αυτό το θανατηφόρο Roundup τής MONSANTO (που πέρασε στην BAYER) που σκότωσε και σκοτώνει τόσους χρήστες με αποτέλεσμα η Διεθνής Κοινότητα να θορυβηθεί και να συρθεί η MONSANTO στα δικαστήρια πληρώνοντας εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις, το βγάζει… αθώο!!!

Και ενώ η Διεθνής Κοινότητα ομιλεί πλέον για το θανατηφόρο και καρκινογόνο Roundup, τά ELLINIKA HOAXES που καυχώνται ότι ανακαλύπτουν τά Fake News, οι ίδιοι δημοσιεύουν Fake News (ψεύτικες ειδήσεις) με το να αθωώνουν το Roundup, όπως και τους αεροψεκασμούς κ.ά. Μήπως έχουν κάποιο όφελος από αυτή τους την τακτική; Τώρα το Facebook συνεργάζεται με τα κατάπτυστα ELLINIKA HOAXES για να καταρρίπτουν ειδήσεις. Λέω μήπως και η διαγραφή στο εν λόγω ρεπορτάζ μου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι «δάκτυλος» δικός τους, εφόσον ο συνταξιούχος Ναρκαλιευτής ασχολήθηκε και με την «αφεντιά» μου λέγοντας μου διάφορα για να με… «ψαρέψει».

Κάποτε είπα ότι αυτοί οι κύριοι των ELLINIKA HOAXES θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, και επιμένω ότι θα γίνει σύντομα.

Τέλος, απαιτώ από το Facebook να αιτιολογήσει την απόφαση του στην διαγραφή τού ρεπορτάζ μου ειδάλλως υπάρχει και η Νομική Οδός.

 

 

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο