ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣIΔIAPH. ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟ FΑCΕΒOΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (28-05-2020)

 

 

Τάραξε τα βρώμικα πολιτικά νερά καθώς φαίνεται το νεοσυσταθέν κόμμα τού Ηλία Κασιδιάρη με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΕΣ».

Διάφοροι πολιτικοί αρχηγοί θορυβήθηκαν και μαζί μ’ αυτούς και το ίδιο το FΑCΕΒOΟΚ όπου σκοπό έχει να μην προβληθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης αλλά ούτε και η φωτογραφία του.

Μια απλή ανακοίνωση έκανα στην προσωπική μου σελίδα στο ΦΒ για την ίδρυση τού νέου κόμματος και για φωτογραφία έβαλα τον Κασιδιάρη ενώ μου έδινε συνέντευξη. Σε λίγο έλαβα μήνυμα από το Facebook ότι για 30 ημέρες δεν θα μπορώ να δημοσιεύσω ή να σχολιάσω. Επόμενο είναι ότι ταράχτηκα και απόρησα για ποια παράβαση μου τιμωρήθηκα!

Το μήνυμα που μου έστειλε το Facebook.

Μου έστειλαν την αιτία τιμωρίας μου και βλέπω να είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία κομμένη από την συνέντευξη που μου έδωσε ο κος Κασιδιάρης τον Μάρτιο του 2017, ενώ εκείνο το βίντεο με την συνέντευξη και την παρουσίαση τότε που έκανε ο Κασιδιάρης για το νέο του βιβλίο, το ΦΒ το κατέβασε ώς παραβίαση των όρων και την πολιτικής του. Αν είναι δυνατόν!

Έκανα την ένσταση μου για την πρόσφατη τιμωρία μου μη αποδεχόμενος την απόφαση τους και εφόσον επανεξέτασαν την απόφαση τους την αναίρεσαν και… «λυπήθηκαν» για το λάθος τους. Επανήλθε ο λογαριασμός μου κανονικά και πάλι για να μπορώ να δημοσιεύω και να σχολιάζω.

Τέτοιον πανικό δεν μπορούσαμε να τον φανταστούμε από το φασιστικό και δικτατορικό Facebook.

Όσον αφορά τον Ηλία Κασιδιάρη, δεν φέρνω αντίρρηση για το νέο κόμμα. Έφυγε από την Χρυσή Αυγή για λόγους που μόνο επιφανειακά γνωρίζουμε. Φαινόταν όμως ότι ήθελε την αρχηγία.

Ο τρόπος δράσης του καθώς και των άλλων Χρυσαυγητών, ήταν το λιγότερο απαράδεκτος για ‘μένα εφόσον παρουσίαζαν ένα μοχθηρό, σκληρό και τρομακτικό πρόσωπο στην κοινωνία, με τις διάφορες επιθέσεις και εκφοβισμούς που έκαναν. Η αγάπη τους για τους Ναζί δεν γινόταν αποδεκτή από την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Με την αυγή (όχι την Χρυσή, αλλά) τού κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ», δείχνει ο Κασιδιάρης ένα ήπιο πρόσωπο ενώ οι θέσεις του για την Ελλάδα είναι πατριωτικές και αποδεκτές (ώς θέσεις) από πολλούς, εφόσον και την λαθρομετανάστευση υπόσχεται ότι θα την αποτρέψει. Ευχή μας είναι να άλλαξε τρόπο και παρουσία στην κοινωνία, και να έχει πολιτικό λόγο και όχι τον πρότερο επιθετικό και σκληρό Χρυσαυγήτικο καθεστώς. Θα δείξει όμως με την συμπεριφορά του εάν θα θέλει να τον εμπιστευτούν οι Έλληνες και να του δώσουν ψήφο για την Βουλή, και ας αφήσουμε διάφορους πολιτικούς να χτυπιούνται καθώς και το άθλιο Facebook να λογοκρίνει και την σκιά μας ακόμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ»

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο