ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

Βρίσκεται τελικά υπό διάλυση η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»;
ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Copy

Και τρίτη ανεξαρτητοποίηση σε λίγες μόνο ώρες από την δεύτερη του Γιάννη Φάκα ενώ η πρώτη ήταν του επικεφαλής της παράταξης Γιώργου Κυριακίδη.

Και ο Δημήτρης Αγαθαγγελίδης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό με επιστολή που λάβαμε τα τοπικά ΜΜΕ πρίν από λίγο και έχει ώς εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Συνδημότες με αυτή την επιστολή θέλω να σας κοινοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου ως δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι πολιτικοί και συναισθηματικοί.

Πολιτικοί διότι δεν μπορώ να συμμετέχω πλέον σ’ ένα δημοτικό συνδυασμό ο οποίος είναι εντολοδόχος του Σύριζα. Ο οποίος Σύριζα με λαοπλανικούς λόγους και την εκμετάλλευση του όρου της δήθεν αριστεράς αναρριχήθηκε στην εξουσία εκμεταλλευόμενος την όλη οικονομική κατάσταση που βίωνε η χώρα και την ως «άτοπο απαγωγή» της ψήφου του ελληνικού λαού, για να εφαρμόσει επί της ουσίας τα ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΤΕΡΑ οικονομικά μέτρα της μεταπολίτευσης.

Ως ενστερνιστής της αριστεράς δεν μπορώ να είμαι πλέον μέλος της δημοτικής αυτής παράταξης που ο πολιτικός της φορέας χρησιμοποίησε την καραμέλα της δήθεν αριστεράς για λίγες μέρες δόξας στην εξουσία.

Επίσης ως ΠΟΝΤΙΟΣ 4ης γενιάς δεν μπορώ να ανεχτώ υπουργούς σαν τον Φίλη που μοναδική  επιστημονική του κατάρτιση ήταν η αρθρογράφηση στην εφημερίδα ‘ΑΥΓΗ’ ενός δημοσιογραφίσκου δήθεν αριστερού και να είμαι συνεργός στην απαξίωση της γενοκτονίας και της σφαγής των Ελλήνων του Πόντου από την στιγμή που δεν πήραν μέτρα εναντίον του για να τον συνετίσουν ως προς την εξιλέωση της μνήμης των Ποντίων σφαγιασθέντων τα  ‘σημαίνοντα στελέχη του Σύριζα και απαξίωσαν σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο Πόντιους’.

Δεν δύναμαι να συμμετέχω σε αυτήν την δημοτική παράταξη που θέλει ο καθένας να δεχθεί το δαχτυλίδι της διαδοχής στην «εξουσία» (Επικεφαλής συνδυασμού) με την εναλλαγή προσώπων ανά εξάμηνο.

Εξαρχής διαφώνησα με την εναλλαγή των προσώπων διότι δεν το κρίνω ουσιαστικό για την αντιπολιτευτική στάση απέναντι στην διοίκηση του δήμου.

Στο τέλος της θητείας, αυτή η εναλλαγή θα οδηγήσει ούτως ή άλλως σε διάλυση του συνδυασμού και θα μεταφέρονται ευθύνες από τον έναν στον άλλον.

Δεν θα υπάρχει επικεφαλής να αναλάβει πλήρως την ευθύνη και θα λειτουργούμε με κανόνες καθοδηγούμενους από τον Σύριζα.

Με καθοδηγητή την συνείδηση μου

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ραγδαίες λοιπόν οι εξελίξεις στον συνδυασμό με επακόλουθα που μάλλον θα γνωρίσουμε σύντομα. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι το κατά πόσον η ανοησία του ΣΥΡΙΖΑ και η καταστροφική «κομματίλα» θα εξακολουθεί, εάν αληθεύει ότι με κομματική γραμμή αντιπολιτεύεται ο «Άλλος Δρόμος για την Κατερίνη».

Έπεται λοιπόν να ιδούμε και τέταρτη ανεξαρτητοποίηση;

Μήπως κάποιοι τρίβουν τα… χέρια τους;;;!!!

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

BANNER Κατασκευές.Movie_Snapshot (3)

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο