ΤΡΥΠΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (10-09-2021).

 

Διαμαρτυρίες επαγγελματιών κατά της ΔΕΥΑ του Δήμου Κατερίνης για μια τρύπα που παρέμεινε μετά από εργασίες συνεργείου στον δρόμο της οδού 16ης Οκτωβρίου.

Με την παραμικρή βροχή τα νερά εισχωρούν από την μικρή έστω τρύπα του δρόμου και καταλήγουν στα υπόγεια παρακείμενων καταστημάτων πλημμυρίζοντας τα.

Ο Δήμος είναι ενήμερος της κατάστασης αυτής και έχει καταγεγραμμένες τις διαμαρτυρίες των δημοτών αλλά εδώ και έναν μήνα δεν ενδιαφέρθηκε ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ να μπαλώσουν την τρύπα αυτή. Αναγκαστικά ιδιοκτήτης παρακείμενου Σούπερ Μάρκετ προσπαθεί με πλαστικές σακούλες να «σφραγίσει» την τρύπα μήπως και αποτρέψει τα βροχόνερα να καταλήξουν και πάλι στο υπόγειό του.

Απομένει λοιπόν να ευαισθητοποιηθούν ο Δήμος Κατερίνης και η ΔΕΥΑΚ και να επιδιορθώσουν το χάλασμα ερευνώντας εάν η τρύπα είναι μεγαλύτερη από μέσα και διαβρώνεται το έδαφος με κίνδυνο να πέσει κάποιο όχημα μέσα εάν προκληθεί κάποια καθίζηση. Για να εισχωρούν τά νερά στα υπόγεια σημαίνει ότι δεν είναι η επίμαχη τρύπα και τόσο… αθώα!!!

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο