Υποψήφιος με τό ψηφοδέλτιο Matteo Salvini τής Lega Nord ο Δικηγόρος Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ;!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Έκπληξη;!

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(26/11/2018)

 

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ του κόμματος Lega Nord του Ιταλού Υπουργού Εσωτερικών και αντιπροέδρου τής Ιταλικής κυβέρνησης Matteo Salvini και τού γνωστού Ποινικολόγου ΒΑΣΊΛΗ ΝΟΥΛΈΖΑ, προκειμένου ο τελευταίος να ενταχθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο του στις ευρωεκλογές 2019.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Ο Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ προτίθεται κατόπιν πρόσκλησης να μεταβεί στήν Ρώμη προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες τής επικείμενης πολιτικής συνεργασίας του, όπως με ενημέρωσε, ενώ παρακολουθεί στενά τα πολιτικά δρώμενα τής Ιταλίας.

Ας σημειωθεί ότι ο Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ έχει φοιτήσει προπτυχιακά στην Νομική Σχολή Νάπολι & Καμερίνο, μιλά άπταιστα τήν ιταλική γλώσσα και ασχολείται από το 2002 με ποινικές υποθέσεις στά ιταλικά δικαστήρια.

Είναι συνεργάτης μέτοχος μεγάλου δικηγορικού γραφείου στό Brindisi Ιταλίας, Mauro Masiello & Associati.

Ο κος Β. Νουλέζας επιβεβαιώνει τήν είδηση περιχαρής δηλώνοντας ότι θεωρεί αληθινό πατριώτη και ηγέτη τον συνομήλικο σχεδόν Matteο Salvini που εναντιώνεται σθεναρά στην παγκοσμιοποίηση και κατάργηση τών εθνών κρατών αλλά και την επιχειρούμενη Ισλαμοποίηση της Ευρώπης και είναι εξαιρετική μέγιστη τιμή για αυτόν.

Ο κύριος Νουλέζας με ενημέρωσε ότι ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί σε ψηφοδέλτιο τής ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ μετά από πρόσκληση του Β. Λεβέντη που επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του η άλλου αντιμνημονιακού πολιτικού φορέα μή αποκλειόμενης τής ταυτόχρονης καθόδου του με νεοσύστατο πολιτικό φορέα.

Ακολουθεί τόν δρόμο πού χάραξε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης και αφήνει κυριολεκτικά «στα κρύα του λουτρού» αρχηγούς πολιτικών φορέων και κομμάτων πού  εσχάτως τόν προσέγγισαν, όπως μού δήλωσε.

Για αυτό εσχάτως ηγείται πολιτικής κίνησης με κεντρικό σύνθημά «Πρώτα οι Έλληνες» αντίστοιχο τού Prima gli Italiani.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο